自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

登記唔到

男爵府

登記唔到喎

水晶宮

回覆 lpylcklp 的帖子

重新登記咗, 但個mail 寫$45

另請問, 寫住"去指定麥當勞交$" 唔見有寫邊間??

大宅

luv__hccc 發表於 16-10-28 09:31
登記唔到喎

可能發現個40蚊問題,改返45蚊掛!
btw, 禮物拎齊,45蚊ok la.......

男爵府

Terms果度寫左張卡到今年年尾無效同收40蚊架啦

7. 會員證有效期至2016年12月31日,入會費用港幣$40元。入會費用不包括任何禮品或食品之塑膠購物袋收費(如有)。

FULL:
1. 麥當勞媽咪會TM及/或麥樂會®會員必須於購買食品時出示有效會員證正本方可享用會員禮遇。
2. 會員證、入會費用及會員禮遇(包括每月會員推介)不得轉讓其他人使用及不可與其他優惠、推廣活動或折扣同時使用。
3. 會員證如有遺失、損毀或被塗改,該會員證的會籍將自動取消,會員須重新入會及再次繳交會員費。
4. 本公司將不會對因會員證的遺失而引致會員的任何損失而負責。
5. 每人只可申請一張麥當勞媽咪會及/或麥樂會會員證。
6. 本會籍不設退款。會員證及任何與會籍有關或因會籍而發出的優惠券、禮品、折扣、任何推介或禮遇均不設退換,亦不可兌換現金或當作現金使用(附有特定說明的情況除外)。
7. 會員證有效期至2016年12月31日,入會費用港幣$40元。入會費用不包括任何禮品或食品之塑膠購物袋收費(如有)。
8. 會員證只適用於香港指定麥當勞®餐廳。
9. 會員禮遇及任何推介均不適用於自助點餐機、麥當勞®派對、主題派對、校園美食服務、及24小時麥麥送®服務。
10. 如遇颱風或惡劣天氣或其他不可預見的情況影響,本公司有權取消或延遲為會員安排或舉行之活動。會員活動亦受其他條款及細則約束。
11. 以會員對麥當勞收集及使用個人私隱政策("私隱政策")的同意及允許為前提,本公司將有權使用會員及其親友參加活動或事項時所拍攝的照片或任何形式的影像作刊登用途,包括在本公司網頁或會員季刊作出刊登,而不須另行作出通知;會員通過接受本會員條款及細則及隱私政策現同意本公司上述有關使用照片或影像的使用並同意放棄一切有關查閱及批准照片或影像的權利。
12. 有關由本公司合作夥伴提供的優惠券、現金券、禮物、產品、推廣活動或服務,本公司並非其供應商,在法律所允許的範圍內本公司不會承擔任何有關的責任。
13. 全年不同日子及不同時段可能設有不同禮遇或推介,詳情請留意本公司不時公佈 。
14. 每張發票只能享用會員美食推介一次。
15. 本公司保留權利可隨時更改本會員條款及細則。
16. 如對本條款及細則或使用會員證有任何爭議,本公司及有關合作夥伴保留最終決定權。
17. 如條款及細則的中文及英文版本有任何差異,一概以英文版本為準。
18. 本人同意上述麥當勞媽咪會及/或麥樂會的條款及細則。本人確認已閱讀並理解麥當勞®有限公司有關收集和使用個人資料的私隱政策(“私隱政策”)條款已納入為此條款及細則的一部分。本人乃自願提供本人的個人資料,並同意按該私隱政策收集和使用本人連同此表格所提交的個人資料。

大宅

achan888 發表於 16-10-28 09:34
回覆 lpylcklp 的帖子

重新登記咗, 但個mail 寫$45

佢梗係即刻改啦,唔驚俾人嘈c 咩~
應該間間都得,我都係落樓下攪掂~

大宅

google_hi 發表於 16-10-28 09:37
Terms果度寫左張卡到今年年尾無效同收40蚊架啦

7. 會員證有效期至2016年12月31日,入會費用港幣$40 ...

係佢地出錯啦,要嘈實有得嘈,不過算啦~ 放過d 妹妹仔~ 我同佢地講佢地都處理唔到,費時浪費時間!

大宅

lpylcklp 發表於 16-10-28 09:21
係會員登入個度選註冊,再重新登記過啦 ~
因佢都唔會理你係咪舊會員/續會 因續會禮物show 舊卡就有得拎!
...

我用電話個版面係咁㗎喎

男爵府

popomeow 發表於 16-10-25 22:42
我上網睇係就係滿額,不過好似係2016年唔係2017年喎。
睇番上年啲禮物係吸引,今年唔知會唔會有額外嘢送例 ...

係呀登記到最後啲條款寫有效期至今年年底

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我試過用wifi入就入唔到,用4G就可以

男爵府

睛靈勳章

死左server?

大宅

BK Milk勳章

queenie80 發表於 16-10-28 09:43
我試過用wifi入就入唔到,用4G就可以

Wi-Fi 係入唔到,4g 就ok

男爵府

lpylcklp 發表於 16-10-28 09:35

乜唔係1沐浴露加其中一樣其他禮物,點解又有飲品又有麥皮?

男爵府

swim_april 發表於 16-10-28 09:41
我用電話個版面係咁㗎喎

Same!!咩料子

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

HTTP Error 503. The service is unavailable.

大宅

認識瑞士牛牛第二回

4G一樣都唔得

禁止訪問

大宅

我都唔得呀..........

子爵府

入唔到個網登記

大宅

curryfishball 發表於 16-10-28 09:49
乜唔係1沐浴露加其中一樣其他禮物,點解又有飲品又有麥皮?

唔知wo, 我又無留意,妹妹仔俾乜我就要乜 不過好似往年都係越早就應該越齊/多禮物掛...個支唔係飲品,係香氛噴霧!

首頁

尾頁

跳至