嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

貼錢買難受!!

啲sales好似驚死你會整爛佢地啲衫咁樣, 仲要黑口黑面多謝都無聲! 我買左$2,000衫可以join member, 點知原來張membership card既expiry date係12/08!!! 我打去card背面寫住既customer hotline原來係錯既 (長"o都"... 即係無呢個no), 打去website上面寫既hotline就長期落左voicemail, 今朝一早留左msg但到家陣都無人覆, 咁究竟係乜野service hotline呀!!!!!

佢地啲衫係靚... 但居然係dry clean only???! 有乜理由bb衫要dry clean?? 如果啲chemicals對我個女有乜野敏感係咪佢負責??? 我以後都唔會再買佢地啲product呀!!!!!

別墅

佢o地o的衫只係得個靚, 我買了兩條裙比我個b 都脫色.....心痛死

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢地既衫係只得個款靚, 但係質料好快變形 或 甩色

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

我唔覺佢D衫靚喎。。。。d款好娘

男爵府

好媽媽勳章

Hello Flo0602

唔好生氣啦! 笑.......

我沒買過呢間的衣服, 原本諗住呢兩曰行下啦, 因為今星期六去飲, 但看完你個post我都係唔去看喇, 因為我唔會拿亞女的衣物去dry clean!!

原文章由 Flo0602 於 08-11-24 11:48 發表
貼錢買難受!!

啲sales好似驚死你會整爛佢地啲衫咁樣, 仲要黑口黑面多謝都無聲! 我買左$2,000衫可以join member, 點知原來張membership card既expiry date係12/08!!! 我打去card背面寫住既customer hotline原來係 ...

大宅

佢有D款都幾好, 不過料就差D, 唔係好襟, 有時洗幾洗就會好殘.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢地岩岩開既時候我都試過好差既對待..仲要係金鐘呢d地方..
後尾我打去佢地寫字樓投訴..叫佢比個交代我...
後尾佢比左個vip 身份我..不過我都好少去買野..

原文章由 Flo0602 於 08-11-24 11:48 AM 發表
貼錢買難受!!

啲sales好似驚死你會整爛佢地啲衫咁樣, 仲要黑口黑面多謝都無聲! 我買左$2,000衫可以join member, 點知原來張membership card既expiry date係12/08!!! 我打去card背面寫住既customer hotline原來係 ...

禁止訪問

男爵府

我都覺得佢地d 衫又貴又唔靚!

等待驗證會員

坦白講,原價就唔抵買,趁佢最後特價買就抵啲,因為啲衫洗兩次就殘晒!所以好少係度買衫,個次買係因為要去飲,又見佢減得咁勁(件衫由210折到50,條西褲由270折到70幾),所以先買咋!

等待驗證會員

算啦,唔好嬲啦,宜家好多地方d sales都係咁上下.....講真,服務差的話我一定選米奇,果d sales都唔係做生意的,愛理不理咁,衫的料又唔靚...我買過幾次以後都唔幫親....Chixxxxxxck我去過好多間,服務態度都ok....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

I only buy from them when they are on sale. Lucky so far I never get bad service from them at all. Last time I brought a sleeping bag for my daugher, but the buttons keeps falling off, so I took it back and ask them to fix them up. The first time not much different, so I ask them to fix it again, and they did. They called me a couple of time to pickup the goods (cos I always walk pass but forgot to pickup).

I found their service is quite ok.. but I just don't like the sales lady always follow me..

大宅

我只會係big sales或者係outlet時買佢地的衫, 老實講平時唔減價的價錢, 使鬼買佢咩, d質料又唔係好靚~

首頁

尾頁

跳至