夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

賤婦我知你有睇BK架~~你睇到,唔該自己諗下啦~~同埋叫埋個賤人一齊睇TIM呀~~因為我係擺明話你兩個賤人~~
我先講第一點~~本來以為你仲有少少人性~~原來係一D都冇~~你究竟有冇諗過,將來你個女俾人咁樣對待時,你做爸爸既有咩感受??我老豆今日感受到~~賤人我見得多,講野講到好似你咁衰既第一次見~~什麼成個筲箕灣都知你有女人??你唔好睇得自己識好多人先得架~~仲有一樣野係,好事冇人知,醜事傳千里呀~~你拋妻棄子既醜事,乜包得住既咩??一段夫妻關係原來係要"聽話"??真係好笑喇,咁請個賓賓又或者係養狗得啦~~唔好再搵埋晒D多餘既藉口啦~~我同你之間,究竟邊個聽邊個話??我地身邊人心中有數~~教精你啦,一段開係唔係要"聽話"係要互信,互助同埋事事有商有量~~我自問係我同你之間既關係,完全可以做得到~~唯一做唔到既,就係你口中冇出去做野搵錢返黎為個家付出~~我唔知係咩令你要親口承認出面有女人,或者你覺得好威,又或者好似楊二哥咁講紙係包唔住火~~但唔該你,下次講野時,顧下老人家感受~~不過應該唔會有下次架喇~~

第二點~~明知同個女出去玩,可唔可以暫停你既電話一陣??唔好成日問人點解佢地唔聽你電話,你先諗下自己做左咩先啦~~你明知你講出黎個女會唔開心,為咩你仲要講??講唔係一個重點,重點係,你做咩要做??你當個女係咩呀??難得個女同你玩,只係一陣間,你已經可以有四五個同一個人既電話,既然個電話中人係咁重要,你仲黎搵個女做咩呀??你當我求下你,可憐下我啦,唔好再傷害我D小魔怪,可以嗎??一個你一手建立既家,你一手推散,都算,因為你可以自己再起呀嘛,但我而家一家三口生活得好開心,我呢個家唔同你個家,你個家有爸爸有媽媽,仲有一個人地既女~~但我個家,得我地一家三口係冇爸爸架~~唔該你唔好得閒就跳出黎啦~~你要玩,返去陪你個賤婦個女玩囉~~

第三點~~你邊隻眼見到我漕質我D仔女呀??如果係既,麻煩你報警啦~~如果我有咁做,D仔女都仲肯對我好,我又真係唔知點解喇~~從來只有你打仔,我???咪俾你鬧埋一份個個囉~~係我身邊既人,個個都知我係一個咩人,我講野係大聲,但唔代表我會打佢地~~自己仔女,我亦唔捨得打~~好彩有楊二哥一句,公道自在人心~~你要自己好過,唔該唔好屈我~~你咁想離婚,又咁想要返D仔女,你好快D去報警喇~~你地最鍾意架啦~~

第四點~~你又係講錢,咪以為你俾左個臭錢就可以大晒,就可以將你有女人既事推落我度~~我一路都講,你絕對會有唔俾錢既一日,我係奈你唔何架~~不過亦想你知道,你俾錢係一個責任,當然你都可以放棄個家,責任呢D野同你講都多餘啦~~你鍾意做咩咪做咩囉~~唔使事先張揚既~~你做既野,過得人,過唔過得自己呀??唔好成日話我係仔女面前講你,係你自己做俾仔女睇架~~仲有呀,我老豆既說話,我而家代佢駁你,我老豆同我阿媽係兩公婆,人地鍾意邊個返工邊個唔返都得~~你??乜你同你個賤婦係兩公婆咩??唔係唔該你唔好拎黎比較啦~~都唔知醜架~~

第五點~~你要離婚,你已經同我講左,你冇必要同D老人家講完一次又一次呀~~我可唔可以日日打俾你阿媽話俾你阿媽知你有女人呀??痴痴地既~~乜你覺得離婚好威咩??你自己知你等夠時間咪得囉,使咩成日話俾人知呀??你以為講左俾人知,你就冇事呀??我一樣可以告你通姦呀~~我最後一次警告你同埋個賤婦,如果再踩埋黎,咪怪我唔俾面~~我地文明人,係做文明野~~我到今日都冇爆你個賤人係邊度做野,你個賤婦又係邊度做野,叫咩名呢D我全部冇講~~你自己好自為之~~食得咸魚要抵得渴~~我都唔數你D衰野,你反轉數我??你都唔知係人唔係~~不過咁既然有人當你係寶既,我都冇辦法~~你呢個人,到今日全部人都睇清楚你~~你唔係今時今日先爆發,係你個人本身有問題~~我跟你十三年,你D把戲都玩得好好呀~~我又睇下你下一個女人,可以跟你幾多年~~當日我老豆收你兩萬蚊禮金就將我嫁俾你,今日你咁樣對佢個女,你有冇良心??你對唔對得住佢老人家呀??我唔想叫你一句反骨仔都唔得~~你唔好怪我咁話你,你先諗下自己講左幾多傷害我既說話~~我已經忍夠你喇~~不過我仍然係唔會同你離婚,你慢慢等啦~~你個賤婦亦比心機做多一至兩年狐狸精啦~~我唔知個賤人會唔會娶你過門,不過在於你兩個人粉,婚姻???多餘既~~只要見到自己愛既,就可以去搶~~

第六點~~你個賤婦,唔該你好好睇住你個一生中最愛啦~~唔係一陣俾人搶左,你喊都無謂呀~~你知你兩個架喇~~一個搶人老公,一個搶人老婆~~下次唔知輪到邊個家庭唔好彩呀~~仲有呀,唔該你檢點D呀~~有書你就教啦~~不過我真係希望你唔好再教聖經囉~~因為你真係一D都唔配呀~~一陣教教下,唔知教左D咩歪理出黎囉~~

最後我希望你唔好再咁多小動作~~如果你有証明我虐待你D寶貝,請你即刻報警,留返俾個官判,睇下我係唔係真係有罪~~唔係你口講就係架~~你可以周圍話俾人知既,不過唔知有幾多個人信你~~講虐兒??我真係未及你一半啦~~D咁賤,咁傷害小朋友心靈既野你都做得出~~我都真係唔知邊個先係虐待D仔女個個~~仲有係,你同我老豆既說話,一D都冇令我火滾,我只係覺得好似有個白痴既係度講野~~完全當笑話聽~~一D嬲既感覺都冇囉~~你好成功呀~~你已經令我唔愛你,仲極度憎你同埋討厭你~~最最後,希望你慢慢享受,你而家一家三口既生活,冇咩事唔好攪我一家三口~~我個仔同我講左一句,佢冇D做埋D咁既事既爸爸~~

如果知我講邊個既,麻煩唔好出聲,識佢既,最緊要行遠D,唔係一陣又睇中你老公或老婆~~好得人驚~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

水晶宮

janet, 唔好再為 "佢地"勞氣啦.

阿乜先生 & 阿乜小姐,

如果你地真係相愛, 又愛得理直氣壯, 根本唔需要迫janet離婚, 因為你地已經開始左, 基本上都唔重視婚姻制度呢樣野. 「離婚或結婚」 對你地仲係重要咩 ? 如果係「真愛」, 又那怕等幾年呢 !

阿乜先生, 如果你爸爸咁對你媽咪, 比著你, 你真係可以一d都唔憎恨爸爸咩 ? 你仲會尊重爸爸嗎 ? 小朋友自己有眼睇架, 好多時唔駛講都知道發生緊乜野事.
天空之城, 快樂之地

珍珠宮

個pk佬都痴痴地...
邊個打仔,我都有眼睇law!!!
9唔搭8~
地淋ar!!叫佢係就快手la!!!!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 PCCW2319 於 08-11-24 21:44 發表
janet, 唔好再為 "佢地"勞氣啦.

阿乜先生 & 阿乜小姐,

如果你地真係相愛, 又愛得理直氣壯, 根本唔需要迫janet離婚, 因為你地已經開始左, 基本上都唔重視婚姻制度呢樣野. 「離婚或結婚」 對你地仲係重要咩 ? 如果 ...

我冇為佢地勞氣架喇~~我真係當笑話聽~~我想俾佢知道,佢究竟知唔知自己講左D咩說話囉~~亦想俾個賤婦知道,唔係佢搶贏左,係呢D咁既賤人,佢先會去執~~個賤婦都係一樣,係呢D賤人先會去執~~我就算勞氣都唔係因為佢兩個既事,係因為佢實在令我爸爸好失望,亦令我爸爸好勞氣~~仲有係佢尋晚做左D傷害我兩隻小魔怪既事~~一個唔識飲水思源既賤人,黎到今時今日仲要令老人家難受,呢兩個PK我真係要俾塊"淋地"佢兩個~~不過話唔定我遲D要送條狗帶俾個PK,因為佢鍾意隔離個個"聽話"~~我亦想個賤婦話俾個賤人知,唔係一個人唔聽話就可以拋棄,個賤人都唔聽阿媽話啦,佢阿媽都冇放棄佢~~

生死有命,富貴由天

水晶宮

叻叻,

你唔駛理呢兩條茂利粉樣架喇!你平日點愛護你對仔女,咁多年我地有眼睇囉!若然你真係虐待對仔女,相信佢地平日都唔會咁生性去聽你話又主動氹你開心囉!早輪我參加你生日party,睇到你囝囝同囡囡好花心思去自己造生日禮物同生日卡,囡囡又封咗廿蚊生日利是俾你,當時莫講話你做媽媽既驚喜又感動,你深深鍚你囡囡一啖時,我地旁人都覺得好感動...好感受到你同對仔女三個人係互相扶持同愛護亦好珍惜對方!雖則無咗爸爸,但唔見得有咩壞囉!至少你同對仔女唔會似得某D人咁無良心咁涼薄囉!

嗰位搶人老公既女士,我本身係基督徒,我點都唔想因為話你而破戒鬧你係XX精或者X喱囉!自己教聖經既,但個心唔係向住神唔係做神所喜悅既事,你個心對得住神咩?呢刻你可能覺得自己為愛犠牲咗神好偉大亦好HAPPY,但你唔好唔記得,到你死嗰日你要受神既審判囉!你呢D搶人老公仲要離棄神又做埋D撒但既行為,,,到時實數哂出黎,你寧願落地獄俾火燒,但你永遠都唔敢抬頭面對到神囉!

你要搶走人老公即管去搶,但如果你仲尊重番自己仲係一個人時,唔該你同人地隻佬唔好再傷害其他人囉!人地正印同對仔女都唔黎野你地,老人家你地都搞,我覺得你地已經唔記得自己仲係個人黎囉!係人有番少少良知既都唔會做埋講埋呢D咁既野...唔該多多少少都尊重番自己啦!再做埋呢D埋沒良心既事,你地根本同無賴無分別!

要講就係咁多!你地自己諗下啦.

大宅

我雖然冇乜係到留言..但我一直都有睇你留言...我覺得你一直都好堅強..俾心機帶大對仔女...幸福既日子好快就到..加油呀..支持你

狗男女:幸福既日子好快就離你地而去..你地要記住..你地今日所做既野..將來一定會有排你受..隻狗女仲話教聖經..咁你知道咩叫十誡嗎?雖然我唔係基督徒..但我都知十誡其中一條係不可姦淫呀...

大宅

啋!!!! 教聖經!!!! mouth:

伯爵府

其身不正仲教聖經?? 佢會唔會已經出現思覺失調個病態架????

複式洋房

我無睇開, 不過都想送句說話比佢地...

" 人必自重而後人重之"

複式洋房

我無睇開, 不過都想送句說話比佢地...

" 人必自重而後人重之"

大宅

犯左十誡係咪纖悔都冇用架?

水晶宮

原文章由 小小太陽 於 08-11-25 17:26 發表

纖悔係可以,不過係要改唔可以再做囉!即係呢頭向神纖悔,唔可以仲係攬住人地老公唔放囉!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

埋單嗰日會同佢地計數架喇.....
做左咩事、咩理由、咩原因都好,
我地偉大既父知道晒既,
所以唔使我地來評,
他日終結時,自有審判。

原文章由 小小太陽 於 08-11-25 17:26 發表

大宅

樓主, 十萬個對你的支持, 要好好活下去, 要好好的對自己.

人地老公, 唔好介意bk ma ma對你的言語, 你愛誰又好, timing問題又好, 唔夾又好......點都好, 你始終係倆個小朋友既親生爸爸, 你係絕對有責任去照顧佢地. 仲有, 好想你知道, 我都係湊住倆個小朋友既全職媽媽, 做全職媽媽係仲辛苦過番工, 無論心理同身理上都不好過, janet懷胎十月, 同你生對仔女, 湊大佢地, 照顧佢地, 當中付出左幾多, 你有沒有體諒佢, 一個女人仔, 佢做錯左d 咩, 點解你要o甘對佢. 人在做, 天在看. 唔做都做左, 如果你係男人, 係就做番個負責任既男人, 唔愛佢地, 都要好好照顧佢地.

人地情婦, 都唔想花時間同你講太多野, 只係想問你, 你都有個囡, 都比人遺棄左, 點解仲要o甘做? 人都得到左, 點解唔好好教o下身邊呢個男人, 咩係應該做, 咩係唔應該做. 你同得佢一齊, 你就預左呢個男人有倆個小朋友同埋一個老婆. 唔好做o甘多小動作喇. 頂唔住既, 搵過個有$ d既, 問題會小d既.

[ 本文章最後由 lovelybearbear 於 08-11-25 18:32 編輯 ]

水晶宮

原文章由 lovelybearbear 於 08-11-25 18:24 發表
樓主, 十萬個對你的支持, 要好好活下去, 要好好的對自己.

人地老公, 唔好介意bk ma ma對你的言語, 你愛誰又好, timing問題又好, 唔夾又好......點都好, 你始終係倆個小朋友既親生爸爸, 你係絕對有責任去照顧佢地. ...

人地老公,

我淨係湊住一個仔,都搞到番唔到工要全職湊佢教佢啦!雖則我仔係有過度活躍症,但係你估湊仔易架?JANET要湊一對仔女,依家一個升小學一個讀緊中學,係咪要好似人地情婦咁顧住番工勾佬都唔教好自己個囡?你咪以為你個情婦有番工好偉大,佢係為個囡既就唔會幫個囡拆散頭家唔要親生老豆,走去幫埋個女搶人地老豆黎做佢新老豆囉!至少JANET佢一心一意對你同對兩個仔女好,你背叛佢,搞到佢抑鬱要食葯,但佢都唔會搵呢個理由黎唔理對仔女囉!小朋友係最坦白既,邊個對佢地好時,佢地咪對番邊個好囉!邊個對佢地衰時,佢地唔會想見嗰條友囉!依家你都好感受到啦!仔女成日話唔想見你,唔好話係JANET教壞囉!試問一個十幾歲既男仔會唔會咁易俾亞媽教壞?佢地都有感受同佢地既思想架!大人做錯事唔好以為仔女唔知囉!大仔同細女唔想見到你嬲咗你,你自己反省下自己有無做錯事囉!做錯事仲咁大支野反咬JANET唔啱,做男人做到你咁成PAT屎真係核突.自己仲自認係男人既,唔該你做番D似番個人既野,唔好做埋講埋D無賴行為黎試圖遮掩你既罪行.

男爵府

樓主
這些人會有報應的
不要動氣

子爵府

唓~:;pppp: 仲以為咩事咁巴屎閉~
原來又有兩件太空垃圾走左落黎地球
呢兩件垃圾終於在地球相遇喇~
太好喇~以後唔好再出黎害人喇~:;pppp:

伯爵府

你点解唔去學校踢爆個女人啫?我覺得如果我知教我仔女聖經嘅老師犯咗姦淫罪一定唔得囉.雖然話耶穌都原諒妓女,那是因為那妓女有悔改之心.看來呢住聖經老師重系執迷不悔,呢位老師連乜嘢系罪都唔知,黑白不分,放縱私"肉",咁我認為佢極之不適合教聖經.

伯爵府

原文章由 JFL 於 08-11-26 08:21 發表
你点解唔去學校踢爆個女人啫?我覺得如果我知教我仔女聖經嘅老師犯咗姦淫罪一定唔得囉.雖然話耶穌都原諒妓女,那是因為那妓女有悔改之心.看來呢住聖經老師重系執迷不悔,呢位老師連乜嘢系罪都唔知,黑白不分,放縱私"肉", ...

因為我覺得冇意思~~做左講真對我冇好處,係可能道氣會順左,但為左一時之氣,我唔想自己有污點~~同埋我亦覺得就算嘈到去學校,學校都未必會理,始終呢D係佢既私人生活~~再者我而家冇野俾人講,做完之後人地可能仲大條道理tim~~對呢d賤婦你越軟皮蛇佢越吹你唔脹~~我而家擺明唔簽紙離婚~~佢奈我咩可??我見到出面有個topic有個媽咪既老公兩年後都唔肯簽紙,我而家先知原來可以,我必定會同個位媽咪既老公一樣~~當然個位媽咪個老公係做錯,仲要唔肯簽紙,但我冇錯,點解要我簽??佢地愛得咁深,呢少少咪當俾佢地既考驗囉~~佢地都唔要面架啦,老實講,其實個PK講得冇錯,真係成個筲箕灣都知佢有女人,原因好簡單,因為我地都算識得人多,十幾年黎我地去邊都一齊,近呢一年我地完全消失左~~再者我地身邊有個把口唔收既人,所以係人都聯想到佢拋妻棄子~~我唔知係咩令佢覺得全部人都知好似好威咁,或者佢兩個賤人真係敢愛敢做,不過唔敢認~~佢想其他人都認同佢地做得冇錯,見到愛有要去搶~~仲有係,同佢地呢D人講是非黑白係多餘,如果識分,根本唔會做埋D咁既野~~我開呢個TOPIC都只係想俾個賤婦知道,佢係公認既第一賤婦,就算佢身邊個個覺得佢唔係都冇用~~我亦想俾個心理準備佢,我將來離婚一定告個PK通姦~~唔好等佢地玩得咁爽~~佢咁鍾意俾人知,我一定成全佢~~
生死有命,富貴由天

伯爵府

原文章由 cathy29 於 08-11-25 13:39 發表
其身不正仲教聖經?? 佢會唔會已經出現思覺失調個病態架????

唔係思覺失調呀~~係精神分裂~~
生死有命,富貴由天

首頁

尾頁

跳至