親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

澳門那間酒店最正?
THX ALL!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

每個人既要求唔同,覺得正既定義都唔同喎~

我住過威斯汀/金都/萊斯/威尼斯人

講正我會揀威斯汀同萊斯,前者遠離市區,環境清幽,好有渡假feel,好舒服;後者好靚,喺漁人碼頭裡面,食既玩既都方便。兩者都有個共通點,都係向海有露台,不過威斯汀個露台超大囉~:mrgreen:

[ 本文章最後由 小草 於 08-11-25 10:35 編輯 ]

伯爵府

原文章由 小草 於 08-11-25 10:34 發表
每個人既要求唔同,覺得正既定義都唔同喎~

我住過威斯汀/金都/萊斯/威尼斯人

講正我會揀威斯汀同萊斯,前者遠離市區,環境清幽,好有渡假feel,好舒服;後者好靚,喺漁人碼頭裡面,食既玩既都方便。兩者都有個共通點,都係向海有露台 ...

咁幾$晚呢 ? 前者 & 後者

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我通常去中旅或麻麻地買套票,一晚房+兩張來回船票,兩間都差唔多,around $2000/晚,平日可能唔過2000,大時大節就2仟幾~
原文章由 peckykoo 於 08-11-25 10:46 發表
咁幾$晚呢 ? 前者 & 後者

[ 本文章最後由 小草 於 08-11-25 11:19 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章

舊年帶小朋友住了萊斯, 好靚好新, 又近碼頭.

珍珠宮

減齡達人勳章

我比較鍾意住永利, MGM及新葡京都不錯.

複式洋房

回覆 #6 FennieMan 的文章

威尼斯都very good. 我兩個仔好好好鐘意

複式洋房

回覆 #7 NFANLES 的文章

http://hk.myblog.yahoo.com/flowerfamily-flowerfamily

首頁

尾頁

跳至