親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

大通旅運靠唔靠得住?

佢出價比美麗x/康x平 (Bangkok-4日3夜), 但唔知靠唔靠得住, 因要先比$$, 好驚到最後比佢玩到冇得去, 有冇人o係呢度訂過 ?
我嬡G女02年9月13日-2:44pm出世, 重3.7kgs;10個月就識行啦!!!! 7歲啦! 返學好開心呀! 媽咪爹o地好錫我嫁! 多謝媽咪爹o地!  

大宅

Re: 大通旅運靠唔靠得住?

我覺得若不是同大行$差太遠,
不要冒這些險,
好話唔好聽,$事小,一間攪到一肚氣或出唔到發,
浪費個假期咪仲衰!

事緣我朋友o係澳航做,
有一次有個50零歲嘅女人係大通之類(唔係好記得邊間機票公司,總之唔係大行啦!)訂咗去澳洲嘅ticket,話同老公去探仔仔,但這間機票公司固然收咗$,話第二日就出到票,叫這女人第二日拎埋passport去幫佢做埋電子簽証,(因出機票可免費做電子簽証,如果唔係要收$150)點知第二日去到就話電腦down咗,航空公司未覆出到票未,叫佢去澳航做簽証,話會將佢個case ref 過去,點知去到澳航,我朋友同佢講這間機票公司沒有comfirm張機票,只係Hold咗位,所以冇可能出票加上這間機票公司並沒有ref佢個case去澳航同埋冇比過任何訂等等,基本上要收$150做電子簽証費,結果個女人即刻打去理論,機票公司咪淨係話部機down咗,セ都唔知,我朋友咪同機票公司話佢哋未confirm,所以冇得做電子簽証,我朋友咪叫個女人返去機票公司攪清楚,最終係點就唔知啦!

但攪你成大半日走來走去巳經夠死啦!
總之一句自己諗清楚la....
純綷個人意見.

別墅

I also have bad experience in this agency, never try it anymore!

男爵府

me too!

別墅

me three. never buy tcks from that travel agency ever again.

首頁

尾頁

跳至