網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今年又要繼續開心些牙D超抵好物啦。識得淘當然要先取劵再下單,宜家個購物車已經打爆左,仲要借埋屋企人個淘寶A/C來買。先分享住部分物品先…

只要10元就可以買到的HEADPHONE。

Fabful i6s iPhone6/plus/4s/5s/5蘋果手機耳機線控重低音入耳式
按下文字就可取劵:
滿34元減25元

艾卡仕 iPhone5資料線5s/6/Plus蘋果ipad安卓通用二合一充電線

按下文字就可取劵:滿7元減3元

fcwm迷你自拍杆 便攜自拍神器 (¥19.9)
滿19元減10元

比亞女既:
I-Mu/幻響 LED護眼燈學生兒童書桌檯燈D2床頭智能閱讀充電讀書燈
滿59元減20元

比老公既:
GoPro配件Hero5/4/3+ 頭戴胸帶山狗自拍杆小蟻相機配件套裝收納包(¥29)
滿15元減10元

比亞女的:
usb暖手加熱滑鼠墊冬卡通暖手套保暖發熱帶護腕暖手寶遊戲滑鼠套
滿11元減10元

衛生間洗手台小置物架洗漱收納架梳粧檯桌面浴室化妝品架(29.8)
滿29元減10元

可愛多功能創意時尚抽紙盒紙巾盒遙控器客廳茶几歐式家用收納盒(19.9)
滿19元減10元

洗衣袋粗細網袋洗內衣毛衣洗衣機專用大號多套裝

滿14元減5元

家居服套裝 (¥ 79.00)

滿79元減20元

包郵Misspet寵物衣服秋冬 狗衣服 比熊貴賓泰迪等特價小狗衣服

滿29元減20元

圍巾女冬季韓版百搭珍珠交叉毛絨假領子圍脖純色
滿34元減20元

to be continued...........

你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人。

男爵府

男爵府

韓版皮夾子牛皮女錢包 (¥ 89.00)

滿89元減30元

韓版女包蝙蝠翅膀包手提包 (¥ 69.00)
滿60元減30元

時尚簡約手提包單肩女大包百搭斜挎包
滿69元減30元

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

愛 我 就 別 傷 害 我

別墅

回覆樓主:

多謝分享請問點可以搵到咁多券拎?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:今年又要繼續開心些牙D超抵好物啦。識得淘

原帖由 seenine 於 16-11-06 發表

今年又要繼續開心些牙D超抵好物啦。識得淘當然要先取劵再下 ...

伯爵府

回覆樓主:

複式洋房

唔該曬,真係好有用。攞左劵真係又慳好多呀!仲有無多啲分享?
人若然忘記了愛,忙著和時間比賽,求你和我於窗前細心一看,每一天風雨每一片塵埃,也為你真摯的記載。

男爵府

男爵府

lionsasa 發表於 16-11-7 01:53
多謝分享請問點可以搵到咁多券拎?

呢到仲有超過10000張雙11優惠劵任攞的,就係咁令到我買唔停手,連購物車都打爆。真係要加埋[慎入]標題先至得。。。 記得先取劵才下單。有些店舖的劵可以提早用,唔使等1111先付款。咁就可以早些發貨,唔使咁混亂。

2016雙11來了!優惠劵大集合 (已分類)

別墅

seenine 發表於 16-11-7 18:07
呢到仲有超過10000張雙11優惠劵任攞的,就係咁令到我買唔停手,連購物車都打爆。真係要加埋[慎入]標題先至 ...

謝謝你喔

男爵府

男爵府

男爵府

大宅

wow.......

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好有心機

男爵府

複式洋房

seenine 發表於 16-11-9 15:18
2016雙11來了!優惠劵大集合-運動/瑜伽篇 (按入取劵)

瑜伽球無曬劵了。 不過減肚腩器仲有得搶劵。都平左80大元(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至