時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

agnesbee 發表於 16-11-7 06:20
根本現場啲人都唔會聽佢指揮,個個都想出位做下一個佢

agree

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

chitosefung 發表於 16-11-7 03:03
起左個頭,但自己走先?乜野人黎架?另一個又到shopping 咁,不停update自己fb,做乜啫!!

...

佢話唔會掉低任何一個示威人士喎

珍珠宮

新聞影到姓梁件垃圾最後自己一個人搭的士走左, 自行著草走人, 真係樣衰到爆!!!

禁止訪問

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ning.. 發表於 16-11-7 03:21
真係肉鬼酸
我以為佢會企出嚟主導場行動,點知個不知名光頭仔仲出位過佢。

可能要趕住去餵雞精呢 雞精出嚟做完場show 閃左

珍珠宮

回覆:佢個死樣想喊咁(1:02)

佢最後逃跑嗰陣,真係覺得佢好坎坷!

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cassie0025 發表於 16-11-7 08:18
新聞影到姓梁件垃圾最後自己一個人搭的士走左, 自行著草走人, 真係樣衰到爆!!!
...

金主見吹唔響隻雞 唯有叫佢地散水 點知唔知頭唔知路果d咪被遺棄囉 呢班所謂大學生 真係做得好肉酸

公爵府

bobosweet 發表於 16-11-7 08:28
佢最後逃跑嗰陣,真係覺得佢好坎坷!

又要威 又要戴頭盔
但被影到佢落荒而逃 個心都涼曬

男爵府

回覆樓主:

成班廢青

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

藍罐曲奇 發表於 16-11-7 06:30
回覆 bufferzone 的帖子

https://www.facebook.com/SaluteToHKPolice/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

真係走得好快

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:bufferzone 的帖子

洋房

imlcc 發表於 16-11-7 07:12
睇其他討論區,D人好陰謀論又話係阿爺指派乜乜乜,講到自己咁心水清又走去同人顛?!玩大鑊咗就賴特首,賴 ...
說是阿爺或689指派的人是最沒有智慧的人, 如果真是阿爺B 隊, 你覺會你知, 我知, 毒果知, 成報知, 但朱XX不知, 毛XX 不知, 長毛不知, 而聯手幫佢入會議廳? 為何不順手推舟將B隊趕出去.
我本來都不支持動不動便釋法, 但如果只有兩個選擇, 一是釋法, 二是給糧油入局繼續宣揚港獨, 我會擇其禍害較少的 --- 釋法.

還有, 即使不支持釋法的, 也有權表達意見, 但亦不應參與由糧油搞的示威, 這樣他們只會繼續以為自己沒有錯, 現在還有很多人在支持他們, 助長他們的氣焰. 明眼人都看得出, 他們借下午的反釋法為借口, 晚上去中聯辦搞事為實. 為何那麼多高學歷的人, 仍然看不出他們的"小學雞"技倆.

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:回覆 bufferzone 的帖子https://www.facebo

原帖由 藍罐曲奇 於 16-11-07 發表
回覆 bufferzone 的帖子

https://www.facebook.com/SaluteToHKPolice/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
唔該

琥珀宮

畀面勳章

chitosefung 發表於 16-11-7 03:03
起左個頭,但自己走先?乜野人黎架?另一個又到shopping 咁,不停update自己fb,做乜啫!!

...

情與義?
值1蚊咋

水晶宮

梁,這就是你想見到的場面嗎?滿意嗎?還是想更激?
少奶奶的身份,丫頭的命...

伯爵府

2024年龍年勳章

依兩個賤人用咗納稅人咁多錢,我都想喊啊

珍珠宮

I9528 發表於 16-11-7 11:05
情與義?
值1蚊咋

笑c禾

首頁

尾頁

跳至