跳至

首頁
12345...15

尾頁

伯爵府

畀面勳章

HAHA>>>MORNING ALL!!!

伯爵府

畀面勳章

原帖由 VB04 於 09-2-25 15:56 發表
Daisy~你可以PM我地址嗎???

DAISY:PLS PM TO ME!!!THX!!!

子爵府

好媽媽勳章

冇左奶咀,可以戒左食囖~~~
不過,好慘架!你快d買番個啦
Hello everybody~~!

子爵府

好媽媽勳章

一齊買吖,我可能會買2,3 部。

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

elvis 楂住個奶咀好無奈咁望住我.
因佢琴晚咬斷左個奶咀 , 食唔到

伯爵府

vb,
但佢 d 野真係好平喎 , 平到嚇死人.
如果我個女仲細的話 , 我都心郁買部公主車比佢.
佢話 580 起批發.

子爵府

好媽媽勳章

我都想暫托呀~~Nick B好naughty

子爵府

好媽媽勳章

Daisy~你可以PM我地址嗎???

伯爵府

原帖由 hkdaisyhk 於 09-2-25 15:20 發表
賓尼兔兔

佢accept VISA 嗎? 有 tao bao 可用 Bank of China / hsbc visa 付款

我 ivan 仔 是 2007-10 都是細仔, 下星期會 try 下比 ivan 暫託 1 個 week. 等佢 learning 下 school 的環境 . ivan 已經打左水豆針, ...

而家流感好勁喎 , 不如過埋三月先去託啦.

伯爵府

vb,
自己行一轉吧 , 我問佢 , 佢話要批發 , 轉頭話又可零售深圳運深圳要加 30元.

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 hkdaisyhk 於 09-2-25 15:25 發表
其實, 如果 TIMMING OK 可以上 Shenzhen 行一圈仲好, 我G 有個 "文具批發" 近地鐵站出口. 有好多 小朋友三輪車 , bb 車甘, price 都 ok, 可以talk $$

thank you daisy...
你知吾知他們有沒有我想要個款ne?

伯爵府

畀面勳章

原帖由 VB04 於 09-2-25 14:11 發表
要先付款(匯款)給他們,然後發貨。。。我不知應不應相信他們。。。
117 + 50 運費, 真的很便宜。。。。但是我沒有大陸銀行戶口

1 般都信得過的 可去銀行入數的

伯爵府

畀面勳章

原帖由 hkdaisyhk 於 09-2-25 15:20 發表
賓尼兔兔

佢accept VISA 嗎? 有 tao bao 可用 Bank of China / hsbc visa 付款

我 ivan 仔 是 2007-10 都是細仔, 下星期會 try 下比 ivan 暫託 1 個 week. 等佢 learning 下 school 的環境 . ivan 已經打左水豆針, ...

O..... 你 B 仔去哪暫託呀 收費多少呀 THX!!!

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

rainstarwater

你要 印 定 bun, 有 frind 做 agent. 佢有交帶的. 如果你要佢 tel, pm我
大個仔是"華"

男爵府

其實, 如果 TIMMING OK 可以上 Shenzhen 行一圈仲好, 我G 有個 "文具批發" 近地鐵站出口. 有好多 小朋友三輪車 , bb 車甘, price 都 ok, 可以talk $$
大個仔是"華"

男爵府

賓尼兔兔

我 ivan 仔 是 2007-10 都是細仔, 下星期會 try 下比 ivan 暫託 1 個 week. 等佢 learning 下 school 的環境 . ivan 已經打左水豆針, 大吉利是, 預左會easy 有小毛病
1WEEK LATER 到時 便見到 IVAN 仔有進步.
大個仔是"華"

子爵府

好媽媽勳章

要先付款(匯款)給他們,然後發貨。。。我不知應不應相信他們。。。
117 + 50 運費, 真的很便宜。。。。但是我沒有大陸銀行戶口

伯爵府

畀面勳章

原帖由 VB04 於 09-2-25 14:05 發表
沒關係,我只是想買三輪車,但是他們不支持支付寳。。。 買不到喇~~~
係呢,你有沒有好介紹?

我想買可愛的三輪車。。。 像這個
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db2-b699de0c12e2a0e7f8af2829e1d146e8.jhtml ...

SO CUTIE!!!

子爵府

好媽媽勳章

沒關係,我只是想買三輪車,但是他們不支持支付寳。。。 買不到喇~~~
係呢,你有沒有好介紹?

我想買可愛的三輪車。。。 像這個
http://item.taobao.com/auction/i ... f2829e1d146e8.jhtml

伯爵府

畀面勳章

原帖由 VB04 於 09-2-24 10:37 發表
Hello morning ar!! are you interested in buying this bicycle???

http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-40b86ab5c337294456a6723a895b1832.jhtml

Pls let me know by 25 Feb 09 8pm

NO PICTURE AR!!!

首頁
12345...15

尾頁

跳至