二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

(emoji)勁丫(emoji)!歐洲熱爆(emoji)✨Remescar Spider Veins✨(emoji),美腿救星,宜家都紅爆☀到新加坡啦,新加坡(emoji)(emoji)《女人我最大》嘅美容教主Keith老師都極力推介!

比利時 (emoji)✨Remescar Spider Veins✨(emoji)其中一種獨特成份Microlens Coated Crystals(微透鏡涂層晶體),就是Keith教主解析為可通過修改光綫的反射,✅達到改善視覺效果/不完美外觀問題的成份,另外Siliconated Film成份就可✅有助於加速癒合過程,✅防止外在侵害或刺激皮膚,仲有最獨特的Phospholipids (磷脂)和同Hyaluronic Acid (透明質酸),可以✅即時增強靜脈血管壁同✅抵消有害基因對血管既破壞,仲可以✅有效預防及✅有治療作用。

如果發現有1⃣. 腿部某處皮膚有變色或常感覺發癢或發熱或摸起來有凹凸不平感、2⃣. 腿部有脹、腫、硬、酸、痛、麻等不適感、3⃣.左右腿粗細明顯不同,其中一隻感覺特別腫脹,就可能係有靜脈曲張之先兆,另外4⃣.長時間著高踭鞋工作,5⃣. 缺乏運動和6⃣. 坐姿不正確,都會好容形成蜘蛛網狀嘅靜脈曲張,影響外觀。所以想即時❣還原靚靚腳❣或✅預防靜脈曲張形成,呢支比利時(emoji)✨Remescar Spider Veins✨(emoji)就可以即刻幫到你!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

比利時製造(emoji)✨Remescar Spider Veins✨(emoji)是革命性的醫療器械第一類(medical device class I),可以做到✅防護、✅治療、✅同預防。只需使用一次,可即時改善外觀問題(emoji)(emoji)。長期使用,更可徹底制止血管形靜脈曲張,亦有預防作用。

大宅

manmanmandy 發表於 16-11-14 21:15
(emoji)勁丫(emoji)!歐洲熱爆(emoji)✨Remescar Spider Veins✨(emoji),美腿救星,宜家都紅爆☀到新加坡 ...

大宅

請問幾錢?

大宅

amytang0816 發表於 16-11-18 20:33
請問幾錢?

$299 包順豐工商或順豐站

大宅

請問已浮現既青筋可以改善到嗎?

大宅

amytang0816 發表於 16-11-18 20:48
請問已浮現既青筋可以改善到嗎?

可以改善到

大宅

要一支(順豐站),謝謝

大宅

amytang0816 發表於 16-11-18 23:16
要一支(順豐站),謝謝
OK, thx, pls check inbox

大宅

大宅

大宅

大宅

複式洋房

孕婦可以用嗎?

首頁

尾頁

跳至