跳至

首頁

尾頁

大宅

HELLO..各位09年4月既媽咪, 我係sasa4u呀, 剛開左新a/c, 因為舊a/c忘記左密碼呀.

有gathering我一定參與..預埋我呀

大宅

我都提議旺角可能比較方便d呀..不如而家整個list, 睇下27或28兩日邊日會多d人join再決定garthering既
venue啦.時間我就見議中午,大家有咩意見就係度提出黎啦!!

報名表
Name 27/12 28/12
bebe2009 OK

大宅

Name 27/12 28/12
bebe2009 OK
eaubobo OK OK
ChrisAlfred OK
mikitten OK OK
Applepie168 OK
wywlee OK
bobg OK
yyyokehk OK OK
jc0228 OK
hapig OK
anniech2000 OK
duckchickhome OK OK
Bonjourmama OK OK
mumtwo OK
李露媚 OK
elaine_272 OK OK
wlyc OK OK
catbb888 OK
雪~bb ok

而家已經有19人啦...大部份媽咪都係27號ok既. 各位媽咪如果知道尖沙咀區有咩地方適合攪我地今次既聚會既.可以係度提供意見.
另外..有無比較清閒小小既媽咪會自願做攪手架?? 我諗搵幾個做攪手會好d.... .

大宅

hello, 勞煩你sources下, marco polo, 有無地方同8折後每位幾$呀..等其他媽媽參考下..thanks!

大宅

已找到一間樓上cafe..大家黎睇睇啦啦!

http://www.up.hk/modules.php?name=eShop&op=Profile&sid=141

各位媽媽請上呢條link 睇下..我已問過可以包場, $1800包tea buffet. 我自已未去過, 如果有媽咪係附近做野既, 不妨上去睇下場.

我仲未收到佢地個manu...呀...時間係27/12 號 3:00-5:00.

你地有咩意見就發表下啦....thanks!

首頁

尾頁

跳至