論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個賤印Yulianna12月3日走了, 原本只剩幾日心裡不知幾高興, 最多呢幾日當佢透明, 可惜今晚發現佢偷咗我野, 話說我沖完涼去廚房掛衫, 無意中見倒佢個袋入面有兩本memo book, 我忍唔住攞出嚟睇, 係我n年前買張學友同黎明嘅CD時隨碟附送的(嗰陣時好興), 我就奇怪點解嗰隻野有呢兩本陣年memo book, 我醒起之前執啲舊CD時揾倒的, 我話咁新留番嚟寫野, 完全冇話過比佢, 宜加自己攞咗去同偷有咩分別, 我啲火即刻上晒腦, 跟住同老竇講話個賤精撻野, 老人家叫我比面佢不如算數, 佢都走啦! 冇錯, 走先嚟撻, 以小人之心想, 我點知你有冇偷其他野而我未發覺呀! 兼我睇過佢啲櫃好多野都搬走咗, 點知你有冇順手牽羊呀!最後我忍唔住叫醒佢, 喺老人家面前問佢點得嚟呢兩本簿, 賤精既然答話我比佢(我憎到佢死, 絕對唔會比野佢), 老人家又向我打眼色之後叫佢攞番出嚟,我聽完已住把火, 你攞番出嚟就算. 之後唔知佢係未心心不憤瞓唔著, 入咗廚房到宜加凌晨兩點幾, 我頭先走入廚房見隻野坐喺地下度緊電話, 我問佢仲咩唔瞓, 佢話瞓唔著, 咁我亦好賤咁講叫佢咁唔好瞓啦!!!

男爵府

樓主小心, 佢梗係打電話比同鄉報告呢單o野 la! 你都講佢 12 月 3 號至走, 剩返果幾日, 你真係要小心佢會玩o野 wor!

複式洋房

原文章由 小李子 於 08-11-30 02:32 發表
樓主小心, 佢梗係打電話比同鄉報告呢單o野 la! 你都講佢 12 月 3 號至走, 剩返果幾日, 你真係要小心佢會玩o野 wor!

我今朝先比老公話完, 話我好問佢攞番啲野, 一陣佢去工會告我哋嚟玩野, 我心想係個賤人偷野, 我有咩比佢告呀!!!.我最唔明點解我身為僱主要喺呢年幾裡頭受你大小姐氣呀, 我真係有冤無路訴.

首頁

尾頁

跳至