跳至

首頁

尾頁

別墅

話說我一路都係啟豐(專x美容Modxxx Beauty)嗰度做開facial,好好地,點知老板娘最近請咗個伙記超hard sell,係咁叫我開幾千蚊嘅course,唔開就黑面,我話我呢D "C9"仔邊有咁多錢呀,跟住佢話幾千蚊,唔係好多姐.....我當然"O"咗咀呀。我老公一個月先得$10000到人工,要我比成$5xxx蚊呀.......我話有無小D次數ka,成30次喎???佢話小d次數就收返原價.$4xx.....所以呢個最抵。咁我又話我要揍完個仔返學先唻到,30次好似多咗d喎,佢又話30次快做晒......結果我無join,之後佢哋d態度就超惡劣,重慘過我同佢打工。重有呀,佢哋好鍾意講其他客是非呀,我試過喺嗰度聽返我介紹個朋友嘅是非呀......唉!諗起都驚呀......點解做facial做到咁大壓力????

別墅

既然你一路做開好好地, 咁你有無同老板娘反映番呢個伙記好煩? 或者唔俾佢同你做facial又得唔得? 個伙記咁既態度即係趕客啫!
:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

同意, 應要同老板娘講下先得!

別墅

無用KA.....講人是非嗰個就係老闆娘,勁SELL人嗰個係伙記,但老板娘唔叫佢咁做佢又點會咁做呀....唉......入親去都要你比$$,唔係SELL呢樣就嗰樣。重要SELL你成7,8千元COURSE,一間得四個床位嘅舖頭仔,要你比成萬蚊JOIN COUSRE喎.......唉,總之你唔想比人狂SELL,就小心啦......

別墅

咁我係同場另一間做好好多囉, 得老闆娘一個做, 無伙記, 但最重要係個老闆娘勁唔 hardsell, 之前多得一位BK媽咪介紹, 第一次試做完, 佢無 sell 我開任何course 係令之後走番去開 course 既原因!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 chihinmom 於 08-12-3 11:57 發表
咁我係同場另一間做好好多囉, 得老闆娘一個做, 無伙記, 但最重要係個老闆娘勁唔 hardsell, 之前多得一位BK媽咪介紹, 第一次試做完, 佢無 sell 我開任何course 係令之後走番去開 course 既原因! ...

ha...應該係講緊我做開果間呢!
真係好好ka...老闆娘手勢好, 唔hardsell, 修得我條眉又靚!

複式洋房

咁請問係邊間, 可否pm我留地址/電話呀? thanks a lot

原文章由 hellohelloruby 於 08-12-3 12:43 發表

真係好好ka...老闆娘手勢好, 唔hardsell, 修得我條眉又靚!

別墅

hellohelloruby,

係呀, 係你介紹俾我個間呀, 多謝你介紹俾我, 因我之前試過幫襯2樓某間, 但佢無鑽石磨皮, 啲 course 又貴又普通, 做咗2/3個 course已經叫我再開, 所以做哂之後無再幫襯囉.

原文章由 hellohelloruby 於 08-12-3 12:43 發表

民房

Hi Hellohelloruby, can you pls pm the details to me thanks.

大宅

chihinmom

可否pm話我知邊間? Thanks!

原文章由 chihinmom 於 08-12-3 11:57 發表
咁我係同場另一間做好好多囉, 得老闆娘一個做, 無伙記, 但最重要係個老闆娘勁唔 hardsell, 之前多得一位BK媽咪介紹, 第一次試做完, 佢無 sell 我開任何course 係令之後走番去開 course 既原因! ...

別墅

PM me pls.....thx!!!

原文章由 yinyinBB 於 08-12-3 23:30 發表
chihinmom

可否pm話我知邊間? Thanks!

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

可唔可以介紹俾我? 我想搵間唔SELL 客O既好耐喇

大宅

我都想知,唔該pm埋我!
原文章由 wynnehung 於 08-12-4 10:32 AM 發表

可唔可以介紹俾我? 我想搵間唔SELL 客O既好耐喇

男爵府

醒目開學勳章

Hi chihinmom,

我都想知個名, 請pm我, tks.

複式洋房

回覆 #10 chihinmom 的文章

chihinmom,

請PM話比我知是那間。THX

民房

Chihinmom, got the details, thanks.

子爵府

i want to know too, pls PM me. Thanks!

男爵府

我都想知呀..唔該pm埋我呀

大宅

可以pm比我嗎?謝!!

洋房

hello!我都想知邊間好呀,請pm!

首頁

尾頁

跳至