美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

減齡達人勳章

Re: POLA皇牌B.A系列護膚大使用後感

收到通知可以試用pola B.A 十分興奮,因為前排天氣變乾變凍,塊面開始甩皮泛紅,真心希望pola 可以幫我渡過寒冬!第一次用B.A.洗面膏,好得意,份量好少已起到好多泡,綿綿的,洗完完全唔會乾!之後有枝要過水既按摩膏,味道舒服,按摩一會皮膚之後過水!皮膚已變得很光亮!到了皇牌化妝水,雙手拍上面,已覺得好水潤,好似平時已上了乳液感覺,真係好好用!最後真心推介佢瓶潤膚乳霜,乳液後再薄薄塗上佢,感覺好滋潤,第二朝起身面部不再甩皮,而且面紅情況明顯改善

大宅

認識瑞士牛牛第四回 陪月勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 2016畫展勳章

B.A 系列 提供換季所需的潤膚營養,減少細紋,肌膚回復彈性。

大宅

畀面勳章

踏入30歲後皮膚容易敏感乾燥、暗沉、毛孔變得粗大。試用POLA B.A系列短短一星期,毛孔明顯收細緊緻,之前膚色較暗黃及有細紋的T字位開始變得明亮白淨及均勻,細紋亦減淡了。

用了POLA B.A的泡泡洗面後完全沒有乾燥感覺,可早晚使用;而化妝水及乳液十分吸收,保濕得來不會油立立!而面霜可在晚上使用很少份量就可以,同樣滋潤而不油立!

大宅

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 FRISO飲奶勳章 認識瑞士牛牛第二回

多謝POLA畀機會我試用一直都好想試的POLA!BA好細心解釋點用,讚!
最鍾意枝化妝水,好潤好吸收,唔會好笠。
night cream都好幫手,隔左成晚,第日起身感覺好潤
按摩product平時比較少用,原來效果都好唔錯!!
特別係按完感覺好好,即刻用埋其他POLA product,效果都會有所提升。

複式洋房

iccbb 發表於 16-12-5 12:58
多謝POLA畀機會我試用一直都好想試的POLA!BA好細心解釋點用,讚!
最鍾意枝化妝水,好潤好吸收,唔會好笠。
nig ...

可惜我太遲知道。未機會試。會唔會在不久將來再有試用活動?或是那(emoji)可取samples?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

情報員 發表於 16-11-21 16:36

男爵府

laulaihing 發表於 16-12-13 20:53
可惜我太遲知道。未機會試。會唔會在不久將來再有試用活動?或是那(emoji)可取samples?
...

我都想知怎樣可以參加試用

男爵府

我都想體驗

首頁

尾頁

跳至