想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Clear Blue 係咪好準架~~
剛驗到bingo...........
但不嬲吾係用開這隻驗孕棒
大家可否幫忙睇下~ thanks

大宅

BK Milk勳章

原文章由 tammy0419 於 08-11-30 22:08 發表

WOOOOOOO YEAH 左呀..

男爵府

好開心呀..........我等左幾個月啦, 終於等到啦
開心到想喊呀~~

原文章由 BB_Duck 於 08-11-30 22:10 發表

WOOOOOOO YEAH 左呀..

複式洋房

原文章由 tammy0419 於 08-11-30 22:08 發表

CONGRATULATIONS 呀!CLEARBLUE 好準架,你掂左喇!好羨慕呢.....

男爵府

CONGRATULATIONS ..你今日係幾多day?我而家等緊...唔知會唔會成功?
PLANNING~~~~~

男爵府

thanks ar.............我開心到瞓吾著呀
我今日係day30呀~~ 祝你地都願望成真啦

男爵府

預祝你成功

原文章由 adamanbaby 於 08-11-30 22:18 發表
CONGRATULATIONS ..你今日係幾多day?我而家等緊...唔知會唔會成功?

大宅

真係恭喜你...
但我想問你平時cycle幾多日架...
同埋有宜家身體有冇d乜特別既feeling,例如口味改變呀???
你同左乜方法呀...同埋有試左幾多個月呀????
我想吸收你既經驗呀....
thank!!

原文章由 tammy0419 於 08-11-30 22:30 發表
thanks ar.............我開心到瞓吾著呀
我今日係day30呀~~ 祝你地都願望成真啦

[ 本文章最後由 marie貓 於 08-11-30 22:35 編輯 ]

男爵府

咁你有冇咩特別徵兆?
PLANNING~~~~~

男爵府

我平時cycle係30-31啦
而家個人係特別攰囉.........其他未有feeling呀~
我都試左三個月啦
我係睇以下的網頁,知道排卵期就做啦,
http://www.babyhopes.com/pages.php?pageid=23
做完吾會立即起床去廁所啦!
希望我的分享可以幫到你啦><

原文章由 marie貓 於 08-11-30 22:33 發表
真係恭喜你...
但我想問你平時cycle幾多日架...
同埋有宜家身體有冇d乜特別既feeling,例如口味改變呀???
你同左乜方法呀...同埋有試左幾多個月呀????
我想吸收你既經驗呀....
thank!!

...

男爵府

暫時無咩特別呀
淨係覺得好攰咋,好想瞓覺

原文章由 adamanbaby 於 08-11-30 22:34 發表
咁你有冇咩特別徵兆?

大宅

謝謝你的web site...
我想問你有冇特別多分泌呀?
同埋個胸有冇脹左呀....

我cycle都係28-34...應該今個月11號先開估....
但依家已經成日形住自己已經有徵召...哈...其實太早囉...

原文章由 tammy0419 於 08-11-30 23:24 發表
暫時無咩特別呀
淨係覺得好攰咋,好想瞓覺

大宅

Best wishes to all of U

男爵府

個胸就同黎m前差不多, 少少脹, 但又吾係特別脹同埋痛
分泌就都係差吾多, 不過情緒就麻麻地咋~~可能近排工作忙, 有點不開心啦
記得放鬆心情呀, 我開頭個兩個月就係太緊張啦, 今個月無咩點理反而有好消息........記得relax呀

原文章由 marie貓 於 08-11-30 23:28 發表
謝謝你的web site...
我想問你有冇特別多分泌呀?
同埋個胸有冇脹左呀....

我cycle都係28-34...應該今個月11號先開估....
但依家已經成日形住自己已經有徵召...哈...其實太早囉...

...

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

congrats , 多休息!

原文章由 tammy0419 於 08-11-30 23:37 發表
分泌就都係差吾多, 不過情緒就麻麻地咋~~可能近排工作忙, 有點不開心啦
記得放鬆心情呀, 我開頭個兩個月就係太緊張啦, 今個月無咩點理反而有好消息........記得r ...

大宅

謝謝你...我會放鬆心情等待
如果真係好似你咁好彩bingo左..我一定會向你報喜的!
你小心飲食呀!!

原文章由 tammy0419 於 08-11-30 23:37 發表
記得放鬆心情呀, 我開頭個兩個月就係太緊張啦, 今個月無咩點理反而有好消息........記得r ...

男爵府

多謝大家呀~
不過我係五月時曾經有不愉快的經歷, 所以都要小心為上

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Tammy0419, congratulation! Take care and rest more.

Marie貓, 我都係27-28左右排, 大約十二月十號左右派彩呀!加油!如果一齊 bingo就好啦

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Tammy0419, congratulation! Take care and rest more.

Marie貓, 我都係27-28左右排, 大約十二月十號左右派彩呀!加油!如果一齊 bingo就好啦

公爵府

我的育兒心得勳章

你就好啦,無預計之下BINGO左真係會勁開心.KEEP住好心情啊~~加油~~
Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

首頁

尾頁

跳至