嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

我去過赤柱, 只見到少量Carter's既夾衣, 請問邊度有多d款同埋可去街著既Carter's / Child of Mine 衫賣呀?

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

點解你咁鐘意carter’s呢?
我響花園街街邊檔買過,又唔係特別靚.
其實赤柱好多假野你知唔知架?

別墅

我見過人地BB著Carter's/ Child of Mine系列d質地好好, 款都好靚.
我想買真貨呀, 唔通香港好少

原文章由 gion 於 08-12-1 01:16 發表
點解你咁鐘意carter’s呢?
我響花園街街邊檔買過,又唔係特別靚.
其實赤柱好多假野你知唔知架?

洋房

我覺得呢個brand (tea collection) 啲quality 仲好過Carter's

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

where can buy tea collection?

別墅

any website?

原文章由 diamondmame 於 08-12-5 13:39 發表
我覺得呢個brand (tea collection) 啲quality 仲好過Carter's

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

HK 有得賣既 carter 正貨, 全部都是在美國買回來的, 果 D 一件 tee 都要 $150-250 不等, 同埋個款真係唔係太特別

這個價錢, 係香港都有好多牌子比你揀啦!!

洋房

對唔住, 呢棑掛住上美容嗰forum share 有隻好好嘅 eye therapy cream, 有一排冇check 呢嗰forum...
Tea collection 嘅衫可以响呢度揾到 ,www.miao-group.com, 近排又買咗條紫色裙仔俾b女去christmas party, 哈哈!

首頁

尾頁

跳至