跳至

首頁

尾頁

複式洋房

工廠區間 studio123 得吾得?有冇人影過?

大宅

好媽媽勳章

我有朋友影過 (半年前), 除左平之外我唔覺得有乜野可取囉...

我個女8個月大時我地就去my babyface影, 幾好吖而個攝影師亦都好有心機影, 因為大部份既相都好鍾意所以我地全部都要哂.

別墅

我呀女8個月時都去了my babyface影,影得幾好,我都係全部相要晒。

至於一歲,我book左vita pixel,雖然有d貴,但我看他們影既相真係幾靚,所以試下。

複式洋房

早知聽你地講, now 中招

洋房

平平地,studio123都ok. +$300可羅返全部相.

原文章由 OdieBB 於 08-12-1 11:22 發表

洋房

I also brought my son to "mybabyface" when he is nine months old, it is quite good.

原帖由 noelchong 於 08-12-2 00:40 發表
我呀女8個月時都去了my babyface影,影得幾好,我都係全部相要晒。

至於一歲,我book左vita pixel,雖然有d貴,但我看他們影既相真係幾靚,所以試下。

大宅

我個女喺6個月大時去左k-studio影相,雖然價錢唔算平,但係d相影得好靚,職員服務態度好好,可以一試。

禁止訪問

大宅

有冇my babyface的資料? 幾錢?

複式洋房

我阿仔10個月時去k-studio影過, 我覺得都幾好, 不過最緊要係小朋友當時既狀態, 其實我阿仔嗰時狀態都麻麻地, 不過大家都已經好努力咁逗佢, 佢唔笑都冇辦法; 最近我朋友喺babyface影過, 我覺得大家既效果都差唔多, 不過babyface造型多d, 但價錢貴d, k-studio造型少d, 但就平d, 妳可以上佢哋既網址, 睇下其他小朋友d相簿再作決定!

別墅

Around $1000 42 photos(Dec 2008), the quality quite good.

原帖由 bb1225 於 09-3-2 12:10 發表
有冇my babyface的資料? 幾錢?

複式洋房

回覆 # 的文章

We took ours at Baby House when Katelyn was around 9 months old
http://www.babyhousestudio.com/

You can take a look at their photos. I esp like the b&w ones

Price is relatively high: $780 1 roll color (30 pcs), $980 1 roll b&w (30 pcs), $380 shooting fee. But quality is quite good
http://hk.myblog.yahoo.com/kikiyeung

別墅

我就影過MYBABYFACE,同有一間叫做飛一般影工場, 睇你點睇, MYBABYFACE就商業啲, 但係飛一般工場就細形啲,但係就自然好多, 而且都平,你可以去睇下
http://www.take1.hk

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

We have taken the studio photos in Adore Studio and it is really good.
We have the discount coupon with us, if you want we can give you for photo shooting discount.

原帖由 OdieBB 於 08-12-1 11:22 發表

大宅

醒目開學勳章

我覺得BB開始大個, 又會行會走, 要佢坐定定影相會無咁自然, 反而我比BB影外景相, 影出黎既效果仲自然, 笑容都多D, BB又玩得開心, 請攝影師出外景影同喺影樓影差唔多價錢之嘛~

首頁

尾頁

跳至