論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

工人成日錫我呀B,面同口都錫, 老實講係唔鍾意架啦,
唔知點同佢講 !

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

直接講囉!我個人完全接受唔到,呢個係衛生問題,重要係咀喎!
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

禁止訪問

別墅

謝謝各位意見, 特別是se04522, 我會用呢方法 !
我係會同姐姐咁講, 一直好清楚姐姐好錫bb, 唔想因為
咁而關係好差 .

原文章由 se04522 於 08-12-1 15:28 發表
之前我工人又係錫我個女...有一次我bb要去打針,我話bb面上面有少少粒粒,去問下e生,跟住自己帶bb去e生到,唔同工人一齊,返到屋企就同工人講e生話可能我地成日錫bb,叫佢唔好再錫law... ...

翡翠宮

直接同佢講囉 大佬口係我同先生先鍚得, 你咁樣樣同間接同我地KISS有咩分別呀 仲有你話家陣流感高峰期大家都要保持距離好D 咁你亦盡量避免在工人面前親BB囉 呢D野係都關埋門先做啦
原文章由 M.Cheuk 於 08-12-1 14:38 發表
工人成日錫我呀B,面同口都錫, 老實講係唔鍾意架啦,
唔知點同佢講 !

首頁

尾頁

跳至