自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:最近響FB見到有間網店,睇相d衫幾靚,就試

原帖由 KeekeeNg 於 16-11-28 發表
最近響FB見到有間網店,睇相d衫幾靚,就試訂兩件。今日終於到貨,件衫有個牌,原來大陸做,仲賣到成5舊水一 ...
佢講明韓國做?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:麻煩開名, 仲要離譜到個牌都仲係寫住淘寶商

原帖由 Tingche 於 16-11-28 發表
麻煩開名, 仲要離譜到個牌都仲係寫住淘寶商店。佢賺左唔知有冇5倍。
其實明碼實價.. 我又ok既

寶石宮

引用:Quote:hoohoo20000 發表於 16-11-28 12:56

原帖由 KeekeeNg 於 16-11-28 發表
好在質地都靚,貨同相都冇出入。可惜淘寶貨,賣咁貴。
其實淘寶都有貴野架

寶石宮

引用:回覆 good_pig 的帖子價錢可以不計較, 但係

原帖由 Tingche 於 16-11-28 發表
回覆 good_pig 的帖子

價錢可以不計較, 但係如果佢有寫明係韓國就唔同講法了, 樓主可能見係韓國衫先肯比呢 ...
所以我有問佢有冇寫明韓國做...

寶石宮

引用:整個label有幾難,最緊要系值得,自己鐘意

原帖由 怪獸青BB 於 16-11-28 發表
整個label有幾難,最緊要系值得,自己鐘意,邊度做都一樣
其實好多人係睇產地同睇價錢去判定值唔值

事實上 質料 手工 設計係冇理

寶石宮

佢個淘寶都唔係平WO

https://shop36313378.world.taobao.com/

你果件淘要幾錢

首頁

尾頁

跳至