跳至

首頁
34567...99

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 xanax1mg 於 08-12-3 14:07 發表

我都有幫叻叻搽呀, 不過頂唔到半粒鐘又黎料

咁真係冇覺好訓,冇計!

[/url]

大宅

佢都有時會谷到成個波咁架, 反正到時順便問下醫生囉.
原文章由 HoneySu 於 08-12-3 13:31 發表
哈, 你都可以問下, 但你唔記得我以前上playgroup時望過朗朗weewee 佢無咁既情況, 應該係唔洗割架. 

大宅

真係擔心c人囉.
cash , 叻叻, 朗b都要加油呀!
原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 14:26 發表
叻 ma,

final 我等到 11:50 先走 duck 呀 , 仲有入完去見
doctor cash 打哂冷震好似好辛苦甘 ..... 再搵 nurse
想見 doctor , 個時都 39 度都係比粒塞肛
cash 咋

番到官塘見佢氣管好速, 我怕去心跳太快 ...

公爵府

原文章由 HoneySu 於 08-12-3 14:20 發表
係呀,真係好煩呀, 我都唔想佢做手術,要捱一刀, 又要全麻 好慘呀. 咁細個人仔. 

如果做,細個d去好似割少d,大去割多d架bor,以前聽d auntie講,唔知係咪真既呢?

[/url]

公爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 14:26 發表
叻 ma,

final 我等到 11:50 先走 duck 呀 , 仲有入完去見
doctor cash 打哂冷震好似好辛苦甘 ..... 再搵 nurse
想見 doctor , 個時都 39 度都係比粒塞肛
cash 咋

番到官塘見佢氣管好速, 我怕去心跳太快 ...

希望cash唔使入院,快d好返啦!

[/url]

大宅

好耐冇上黎啦, 叻媽, 麻煩可唔可以俾封求位信我呀
吸鼻器果度, 我用開一隻係日本"康也美"既, 有2支好似飲管咁俾我地吸, 我覺得幾好用嫁....

原文章由 xanax1mg 於 08-12-3 14:35 發表
我今晚都去買個吸nose既試下先,要買邊隻好呀?

公爵府

原文章由 xanax1mg 於 08-12-3 14:35 發表
我今晚都去買個吸nose既試下先,要買邊隻好呀?

個個都話chu chu,我都買左,真係吸到

不過上次同姑仔講開,佢話佢個姑拉用吸管個隻都好work,仲吸到好多,but有時會吸左落自己個咀度

[/url]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

叻 ma,

無計真係太好生意 .... 你急佢唔急 lor !!

想再入去都無 chance 啦 , 叫 nurse 比 粒藥
我地塞咋

我見佢打哂冷震 ..... 真係好可憐 , 又怕佢呼吸唔到先驚

半夜佢條氣管係 her her sound 甘架

doctor yeung 仲講 friday 都唔退.... 要入院架啦 ,
要聞氣 + 吊 salt 水 wor

可能佢地有掛單既 .... 都 prefer 你入院慢慢 check
咩樹掛

原文章由 xanax1mg 於 08-12-3 14:33 發表

希望cash無事
乜dr yeung咁求其ka:;pppp:

公爵府

已經有人收到soka信喇,好心急呀,郵差要5點先黎派信呀,你地有冇人收左呀,因為以往而家收信,都係收架!

[/url]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NATALIELIN,

收到你 email , 你 look look 啦 .... 我個人覺得妹妹
個張有 d 暗 .... 但出黎唔夠光呀 !!

你有無其他呀, 而家可以等到 12 月 10 日前 ..... 再
搵搵啦

原文章由 natalielin 於 08-12-3 14:50 發表

個個都話chu chu,我都買左,真係吸到

不過上次同姑仔講開,佢話佢個姑拉用吸管個隻都好work,仲吸到好多,but有時會吸左落自己個咀度

瑪瑙宮

好媽媽勳章

今早忙住 see doctor ... 無左件樹, 今晚先再去睇
lur .....

我估你 chance 好高, 放心啦 ..... 一定收妹妹既

原文章由 natalielin 於 08-12-3 15:10 發表
已經有人收到soka信喇,好心急呀,郵差要5點先黎派信呀,你地有冇人收左呀,因為以往而家收信,都係收架!

公爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 15:12 發表
NATALIELIN,

收到你 email , 你 look look 啦 .... 我個人覺得妹妹
個張有 d 暗 .... 但出黎唔夠光呀 !!

你有無其他呀, 而家可以等到 12 月 10 日前 ..... 再
搵搵啦

...

咁我今個week去影下先
thx!

[/url]

公爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 15:14 發表
今早忙住 see doctor ... 無左件樹, 今晚先再去睇
lur .....

我估你 chance 好高, 放心啦 ..... 一定收妹妹既

岩岩見有d係收waiting,可能今年一齊寄晒呀
希望今晚大家都有好消息呀!

[/url]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

樂樂 ma,

公喜你呀 .... soka 收左你 am class !

真係好正, 超 good news 呀 !!

原文章由 lokitkit 於 08-12-3 14:49 發表
好耐冇上黎啦, 叻媽, 麻煩可唔可以俾封求位信我呀
吸鼻器果度, 我用開一隻係日本"康也美"既, 有2支好似飲管咁俾我地吸, 我覺得幾好用嫁....

男爵府

原文章由 winwin815 於 08-12-3 14:02 發表
病病既bb係會痴身d架, 文文今朝都喊喊, 不過係因為佢話要去尿尿, 原先爸爸應承同佢返學校去, 點知返到去, 就比d義工家長抱左入去, 我又唔醒起佢之前話要尿, 可能覺得我地應承左佢, 所以係咁喊

...

係呀, 小朋友唔呃得架...不過見到佢地係咁喊..真係心痛c..

男爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 14:51 發表
叻 ma,

想再入去都無 chance 啦 , 叫 nurse 比 粒藥
我地塞咋

我見佢打哂冷震 ..... 真係好可憐 , 又怕佢呼吸唔到先驚

半夜佢條氣 ...

真係要密切留意住cash 既情況呀...cash同你定同auntie 訓架?

大宅

恭喜呀, 真係好啦, 有good news. 最鐘意聽到good news. 好似kv咁個個都唔收. 對我地0610細仔黎講, 好唔開心.
多d good news 收多d, 收多d, 收多d.
原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 15:23 發表
樂樂 ma,

公喜你呀 .... soka 收左你 am class !

真係好正, 超 good news 呀 !!

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

哎喲 ... 希望 cash 快 d 好番喇 !

我陣間都諗住 book 政府門診試下, 轉下醫生睇下會唔會好 d 啦 !

亞囝仲係有嚿痰唔出, 夜晚咳咳瞓得唔好呀 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 14:51 發表
叻 ma,

我地塞咋

半夜佢條氣 ...

大宅

話時話, 朗b食左廣華d藥, 好左好多呀, 鼻水收得好快呀. 仲訓得超好添呀. 真係可以試下.
原文章由 hallonatalie 於 08-12-3 15:33 發表
哎喲 ... 希望 cash 快 d 好番喇 !

我陣間都諗住 book 政府門診試下, 轉下醫生睇下會唔會好 d 啦 !

亞囝仲係有嚿痰唔出, 夜晚咳咳瞓得唔好呀 !

...

公爵府

畀面勳章

做咩cash無端端咁嚴重呀????? 擔心死人

希望你到個個都有好消息啦, 快d confirm讀咩學校, 唔使心掛掛
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

首頁
34567...99

尾頁

跳至