跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 babycanny 於 08-12-6 19:16 發表

有"餐屎"我唔介意架, 只怕空歡喜一場咋!

好多餐屎等住你

子爵府

原文章由 小倩 於 08-12-6 19:14 發表

咁你聽食"屎"啦
呢篤"屎"應該好好味

我聽過人話6个星期先驗到郁有架,加油

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 chunyatmama 於 08-12-6 22:04 發表

我聽過人話6个星期先驗到有架,加油

係"都"呀!

別墅

我第二個都係遲左成十樂日先驗到,之前在醫生處驗是沒有的,所以你遲多幾日又驗啦,記住要買曼秀雷敦呀!!等你呀!

常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 bonnielhp 於 08-12-8 09:50 發表
我第二個都係遲左成十樂日先驗到,之前在醫生處驗是沒有的,所以你遲多幾日又驗啦,記住要買曼秀雷敦呀!!等你呀!

唔買喇!傻爸話比多一個星期m小姐, 如果再唔嚟就去醫生度check, 除咗睇下係唔係中之外, 仲要睇下係唔係因為咩原因m小姐突然唔嚟, 順便做埋一年一次檢查

公爵府

原文章由 babycanny 於 08-12-8 10:58 發表

唔買喇!傻爸話比多一個星期m小姐, 如果再唔嚟就去醫生度check, 除咗睇下係唔係中之外, 仲要睇下係唔係因為咩原因m小姐突然唔嚟, 順便做埋一年一次檢查 ...

乜西醫可以CHECK到M小姐遲來的原因咩
上次我那個同事去了幾次, 醫生都只是叫她等吓啦

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-12-8 11:14 發表

乜西醫可以CHECK到M小姐遲來的原因咩
上次我那個同事去了幾次, 醫生都只是叫她等吓啦

唔係, 只係check下有冇乜嘢特別原因, 例如有冇瘤, 有冇中咗, or 其他, 如果冇乜特別即又係賀爾蒙失調

[ 本文章最後由 babycanny 於 08-12-8 13:02 編輯 ]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 babycanny 於 08-12-8 11:20 發表

唔係, 只係check下有冇乜嘢特別原因, 例如有冇瘤, 有冇中咗, or 其他, 如果冇乜特別即又係汗爾蒙失調

賀爾蒙
汗腺失調係臭狐

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 小倩 於 08-12-8 12:46 發表

賀爾蒙
汗腺失調係臭狐

改咗啦

首頁

尾頁

跳至