論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

昨天是我小朋友生日,姐姐整左個蛋糕比我小朋友,真的好開心。但是蛋糕好甜。哈哈!

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

工人有呢顆心真係好難得, 真係好替你開心....
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

禁止訪問

民房

原文章由 winniekw 於 08-12-4 10:08 發表
昨天是我小朋友生日,姐姐整左個蛋糕比我小朋友,真的好開心。但是蛋糕好甜。哈哈!

請問你工人是否賓賓或印印呢?
真係好好...係邊間請,好想請到一個好工人.
希望可以解答.....

水晶宮

恭喜你有個咁貼心既好工人!
上個月我阿囡兩歲生日,工人話好抱歉,因為糧尾無錢,無買禮物.
到出左糧,佢特登去揀左條靚妹裙,阿囡著左好似小公主咁(不過,跟住天氣就變凍,無得再著).
但佢份心意,我都會記住.

複式洋房

I can see that you have mentioned your 好工人 at this URL

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1895983

You are very lucky.

男爵府

好媽媽勳章

恭喜你請到個咁錫妳的小朋友既工人姐姐呀

大宅

仲有好工人架... 大家努力啦...

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

You are very lucky!

民房

印尼

原文章由 FITTI 於 08-12-4 10:55 發表

請問你工人是否賓賓或印印呢?
真係好好...係邊間請,好想請到一個好工人.
希望可以解答.....

印尼

大宅

good(?) news again and again

You posted about your "good maid" & "good agency?" here 2 days ago (2 Dec - tltle"好工人"). You praise your maid very frequently here wor! HEHE!
(Remember this, BK sisters?)
Hope we will listen to your good(?) news again and again la.

別墅

我家都有個好工人,好細心,天氣乾燥識沖蜜糖水,見我咳又提我食药又煲彊茶比我,我有客人嚟自動捧D飲品比人,全自動波,做左半年從無黑面,今日同佢review完比左bonus佢,佢開心到喊,各位我唔係想晒命只係想分享下.

禁止訪問

大宅

雖然成日係呢度見到bad maids既野, 但睇到有正面既comments, 真係好鼓舞的!

我家工人係離開左4年, 再返黎幫我手的, 佢係一個非常好質素既工人. 今次返黎, 樣樣做足100分的. 亦很有心幫我教導同關心我仔, 我仔非常聽佢話, 佢煮野又好好食, 且非常有禮貌同十分清潔...

禁止訪問

別墅

e, 樓主, 你咪上次比人勁吋果個媽咪, 你話請到好工人, 果然真係唔錯呀.
我都有個好姐姐, 佢都好鍚我女女, 家務又整齊又主動, 都做左八個月了, 原來好工人真係唔易搵架. 希望佢唔會變啦.

p.s. 今次無人吋你啦.

男爵府

好媽媽勳章

我個工人本身都好好,做左第3年,我個女同我家姐個仔生日都會比利是小朋友(學左我地),但自從佢上年續約返黎後,可能因為老公既事,變得好心散,我已經比左一年機會佢....但越黎越差,所以我決定唔用佢
有個好工人,要好好珍惜,但都要睇實d,唔好放鬆,我agent成日話我對工人太好,可能咁,佢越黎越心散

禁止訪問

大宅

我個係Bun.

原文章由 zoeywong 於 08-12-5 22:53 發表

請問印定bun?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至