論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我剛剛買咗個IP CAM, 好平喎, 係有線, 無聲, 淨睇彩色, 我買嗰間舖頭都用緊, 我見個畫面都好清, 今晚返去整咗睇吓得唔得先.
PANASONIC BL-C1 HK$590.-

複式洋房

係一般賣電腦配件的舖頭買
是有線, 彩色, 無聲, 無得動, 淨睇, 可錄, 嗰間舖頭都整咗, 較啱角度, 睇到成間舖(正方形), 我係間舖頭睇過電腦好清楚, 自己就未整, 諗住星期六先裝.
PANASONIC 型號:BL-C1 HK$590.-, 另要加個ROUTER HK$138.- 埋單找數HK$728.-
如果你屋企ROUTER有就唔洗再買了, 另我見有一款是無線, 有聲, 就賣HK$1520.-
原文章由 96117690 於 08-12-4 19:28 發表
HK$590.?
where can buy?
my neighbour need 1

複式洋房

我又未整呀, 要星期六至得閒裝, 但我係間舖頭唔係試睇, 係直頭嗰間舖頭自己用緊, 係我要求佢上網比我睇架, 屋企要整咗至知了.解
原文章由 cwinnie 於 08-12-5 14:39 發表
樓主, 我之前都有打算買尼個cam
不過就無線果款.
當時0係佢鋪頭試, 真係好清,
好在我老公都識少少尼d野,
佢就話, 想試下經internet出街,
再用街外電腦睇下清唔清,
點知.....唔掂,
結果就放棄左買尼款.

...

複式洋房

cwinnie, 我裝咗個CAM了, OK喎, 而家我係公司可以長期睇住我屋企喇, 無你所講咁唔掂喎, 我想問吓你點解覺得佢唔好呢, 等我留意下都好吖, THKS.
真係好開心, 唔洗800元就可攪掂個IP CAM, 仲可以自己攪掂添!
原文章由 cwinnie 於 08-12-5 14:39 發表
樓主, 我之前都有打算買尼個cam
不過就無線果款.
當時0係佢鋪頭試, 真係好清,
好在我老公都識少少尼d野,
佢就話, 想試下經internet出街,
再用街外電腦睇下清唔清,
點知.....唔掂,
結果就放棄左買尼款.

...

複式洋房

千祈唔好誤會,唔係話你講衰我,各人要求不同啫 ,我 以經濟為原則,所以覺得好抵,用729元可以攪掂,所以講比大家聽啫,我而家係公司睇得好清楚,睇到咪得囉!
原文章由 cwinnie 於 08-12-10 11:35 發表
因為果次我係0係間鋪頭度試既,
果個sale話, 經internet出左街之後,
係會差d, 同埋都好視乎上網條線係幾M
其實我都冇真正用過尼隻, 只係將我之前遇到既講出來咋.
我唔係有心講衰你用緊既野...sorry!

...

[ 本文章最後由 Fiona 於 08-12-10 12:13 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至