夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

故事係咁既,
我剛同一個四十有半的男人一齊,我細佢1x年,上左三次咩咩~

第一次:佢好快出,我估三分鐘,但感覺似三十秒,果晚都有多一次,但又係好快完事,成晚我都好辛苦,眼光光望天光,第一次感受到咩叫食唔飽,佢知唔好意思,無出聲,似死狗,感覺到佢唔開心,抱頭大睡....到第二朝開多劑,我專登表現得投入d,等佢有返d自信,有好轉時間耐左d。

第二次:我知要幫幫佢,所以都表現好投入(我自己以前都無咁姣),好主動幫佢又口又女上,結果大學畢業,一晚不停地做,開四炮,做極都仲有,佢仲好持久,佢自己都覺得好驚訝,話已經好x年未試過,只知後生時代先可以咁。

第三次:見到上次咁成功,就放手俾佢自己主導,我今次都專登唔女上,結果完全無問題,好持久,我都好開心,佢就好似大細路咁,好有成功感

但.....隔左兩日後,佢同我講,你上次唔夠主動,我話專登試下你本事,更何況我真好少女上,除左之前幫幫佢,佢就話我呢d應該雙方互動。
果刻我聽到好hard feeling,我真係諗唔到一個只係同你上左兩次床就咁話你唔主動...
大佬,我覺得有點兒那過囉,你話我十次無一次都話呀,更何況我幫你咁多好似重獲新生咁,佢就好似教識徒弟無師傅,宜家有毛有翼覺得自己好大支野就話人
我同佢講我唔開心,竟然咁話我,佢話講下笑,就算你唔郁都無所謂,我唔會介意,叫我放鬆d唔好諗太多。
我應佢,如果你真唔介意就唔會出聲啦,第一次講先係講出你心聲,宜家解釋無用,我唔係三歲細路,同埋你咁講野真係好hurt一個女仔,我會重新考慮一個男人第三次已經出聲抱怨,自己係咪可以配到呢位要求咁高的人。
另外,自己會諗今次呢單野,難保下次其他事情,日後相處都係咁要求高,咁少事都包容唔到,下下咁話我囉

希望各位姊妹俾d意見我...我唔知條路應唔應該行落去

大宅

感覺似SP

伯爵府

2024年龍年勳章

el_20 發表於 16-12-11 04:58
故事係咁既,
我剛同一個四十有半的男人一齊,我細佢1x年,上左三次咩咩~

佢唔識尊重人,你仲年輕,揾過個啦。

子爵府

畀面勳章

一齊左幾耐?

男爵府

禁當日你鍾意佢乜?,
年紀差禁多?

瑪瑙宮

你都好睇佢得唔得, 可以幾耐, 呢方面對你咁緊要, 你應該搵後生, 何況你咁後生? 使乜服侍老人家.

babybabywanted    發表於 16-12-22 17:11
Ocean11    發表於 16-12-22 13:17

翡翠宮

回覆樓主:

吾係卦
即係無人幫佢, 佢係快槍手
仲好意思話人?
性生活係要互動,不過吾代表我次次要制服誘惑擔擔抬抬囉廢人
佢好似食過翻尋味,等你比番D尊嚴佢

性生活係極重要一環,不過係建基於互相尊重

我絕對吾揀joseph

男爵府

jeremylui83 發表於 16-12-11 08:34
一齊左幾耐?

叫一齊咪三四個月,但我同佢相識都八年有多

男爵府

wing752 發表於 16-12-11 08:56
禁當日你鍾意佢乜?,
年紀差禁多?

老實講年紀的野我唔太mind既,咁之前同處左八年多,大家溝通方面幾夾幾有火花既,不過估唔到單純呢件事佢竟然出聲,仲要之前係Joseph,宜家有毛有翼就話人

男爵府

mini1204 發表於 16-12-11 10:24
吾係卦
仲好意思話人?

笑死!不過好中point !!!

男爵府

直情飛得啦

如果結咗婚,肯定好快守生寡。唔想咁,就要擔擔抬抬。乜玩法?

男爵府

Nancy20090615 發表於 16-12-11 09:01
你都好睇佢得唔得, 可以幾耐, 呢方面對你咁緊要, 你應該搵後生, 何況你咁後生? 使乜服侍老人家. ...

緣分既野……

男爵府

mini1204 發表於 16-12-11 10:24
吾係卦
仲好意思話人?

佢第一次Joseph,但第二次幫幫佢,第三次佢自己搞得掂,仲好耐tim,同後生做冇分別……

男爵府

回覆:不吐不快!男人叫你主動D...

飛〇左佢啦,人到中年走下波,叫佢食自己啦大叔,樓主你吾洗咁屈就係嗎?

男爵府

Hotpot-baby 發表於 16-12-11 11:29
直情飛得啦

有時女人做唔做主動真係講mood,但感覺佢出聲,覺得次次都要既,我真係唔like..囉

男爵府

tommy715 發表於 16-12-11 11:33
飛〇左佢啦,人到中年走下波,叫佢食自己啦大叔,樓主你吾洗咁屈就係嗎?

...

我嬲呀…有鬧佢咁把閉你咪自己搞掂囉,個心硬住,我未show返佢

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以佢年紀, 只會愈來愈差, 對你只會更多要求!! 放過自己!!! 降grade 做番朋友算!

男爵府

Hotpot-baby 發表於 16-12-11 11:29
直情飛得啦

有時不論後生與否,我覺得都應該互相幫助既……但出到聲就……

男爵府

cy101 發表於 16-12-11 11:39
以佢年紀, 只會愈來愈差, 對你只會更多要求!! 放過自己!!! 降grade 做番朋友算! ...

多謝你意見,我就係諗到佢咁少野都出聲,莫講日後生活各所碎事,但佢覺得我諗多左,可能男女思想不同,我自己會諗得長遠d

翡翠宮

el_20 發表於 16-12-11 11:33
佢第一次Joseph,但第二次幫幫佢,第三次佢自己搞得掂,仲好耐tim,同後生做冇分別……
...

即係你仲覺得佢好勁

好心,你見過big snake 未

飛左佢啦自己廢柴仲要怨人,有排你受。

首頁

尾頁

跳至