潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

甘你有冇戰利品?

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

甘我聽日去睇下先,不過我諗都冇咩靚款lu.

禁止訪問

複式洋房

入左件靚靚皮褸,好開心!

別墅

How Much??

原文章由 li2008 於 08-12-5 09:32 發表
入左件靚靚皮褸,好開心!

複式洋房

HKD2xK,半價後變 HKD1xK。

原文章由 19042002 於 08-12-5 10:15 發表
How Much??

大宅

今日好勤力咁去咗出血!
先去TST PRADA 睇吓有咩款減價,都無咩款可選,而且大多係駱駝色, 減價都成萬!過咗我心中個價! 不過我見到兩個"自由行" 咩款都要兩個!
之後再去咗海怡半島的SPACE睇吓有冇PRADA皮手袋!!! 點知係無我想要的SIZE! 而且D袋都唔係想像中咁平! 一般都係半價! 有個紅色織皮袋都OK的,我問個SALE姐姐,佢話係上年款,而家70% OFF~~$3900! 不過唔係我心目中想要的SIZE,所以無買!
不過都買咗個黑色化妝袋仔~$750! 另外買咗對MIUMIU 漆皮鞋....折咗再半價~$750!
之後去咗銅鑼灣SOGO再睇PRADA....多款D, 也有心目中款式! 不過皮款都係要過萬! 於是再去TWIST睇, 好多PRADA鞋款! 至於袋,我最後買咗個PRADA 啡紅>>奶茶色 牛皮漸變色大袋~~個SALE話09年款! 20% OFF~~~$7960!!!

子爵府

我今日都買左我第一個既o係miu miu 袋, 其實想買佢d袋好耐.....真皮,40%off 後 $5100,好肉痛..但又好開心 ...hehe

洋房

Yes, my wife brought a Miumiu at Lee garden on last Friady

伯爵府

原文章由 li2008 於 08-12-5 14:59 發表
HKD2xK,半價後變 HKD1xK。

miumiu定prada,咁抵??????

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

miu miu bag $5,100 咁平, 係咪 old product ???? 新款有冇40%

原文章由 BabyMiMi 於 08-12-7 01:03 發表
我今日都買左我第一個既o係miu miu 袋, 其實想買佢d袋好耐.....真皮,40%off 後 $5100,好肉痛..但又好開心 ...hehe

洋房

原文章由 DammiMa 於 08-12-7 13:47 發表
miu miu bag $5,100 咁平, 係咪 old product ???? 新款有冇40%

year beginning style

子爵府

唔知呀, but個款我好鍾意架, 深紫藍色, 但我唔識post 上黎...

呀, 依度有得睇:

http://www.rakuten.co.jp/brand-scoop/2025961/2025960/2026173/

[ 本文章最後由 BabyMiMi 於 08-12-8 17:57 編輯 ]

禁止訪問

大宅

原文章由 BabyMiMi 於 08-12-7 22:49 發表
no ar, 個款我好鍾意架, 深紫藍色, 但我唔識post 上黎...

呀, 依度有得睇:

http://www.rakuten.co.jp/brand-scoop/2025961/2025960/2026173/

Actually I would like to BUY this style for my friend

... but it's too late la... all SOLD OUT at ALL HK STORE

but at the end we choose this ..... just $5370

[ 本文章最後由 JOD 於 08-12-8 13:59 編輯 ]
Namaste

子爵府

唔係喎, 我買o個日仲有幾個比我簡呢...

大宅

原文章由 BabyMiMi 於 08-12-8 00:47 發表
唔係喎, 我買o個日仲有幾個比我簡呢...

no la no la... when we arrival to Pacific Place this evening , I saw the bag (it may the last one)... they packing and do the payment la..............
Namaste

子爵府

佢有幾個色架喎, 有冇其他色呀? 你依個都ok呀

係呢, 你張相點post 架?

首頁

尾頁

跳至