懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

會唔會有人搵註院兒科? 定另外再請醫生到醫院呀?

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

我女兒用陳仕文,很好!一直看到現在!

我明天6月生的時候,也一定會找他!

大宅

李雅兒 very good!!

好細心, my bb 一出世就發現佢有小小"痴脷根", 出院那一天就幫bb 剪舌底根, 只是剪一剪並可即刻飲奶, 我表哥個bb 都有同樣情況但到個bb識講野至知, 又係剪一剪但就要留院3天;

另外, 我個bb有小小側頭, 個醫生又check到 (一般肉眼留意唔到), 佢轉介咗去做物理治療, 去到做物理冶療遇到個媽咪, 抱住個10個月大bb, 佢話健康院都檢查唔到, 佢都係7個月先發覺到個bb側頭; 連個物理冶療師都話個兒科很細心;

真實我真的很感謝這住兒科醫生, 起碼可以係病情唔係咁嚴重時候及早解決, 否則等bb再大時重痛苦;

現在我的bb 4個半月, 起初(未滿月)一個星期要做3次物理冶療, 現在只需要2個星期做1次,

所以你可以考慮吓!!

原文章由 login_mc 於 08-12-6 07:04 發表
會唔會有人搵註院兒科? 定另外再請醫生到醫院呀?

子爵府

梁赤華醫生~~ 佢好 nice 架!

複式洋房

Zidane:
可唔可以俾番佢的電話我,唔該晒..

原文章由 Zidane 於 08-12-6 11:02 發表

好細心, my bb 一出世就發現佢有小小"痴脷根", 出院那一天就幫bb 剪舌底根, 只是剪一剪並可即刻飲奶, 我表哥個bb 都有同樣情況但到個bb識講野至知, 又係剪一剪但就要留院3天;

另外, 我個bb有小 ...

複式洋房

Zidane:
不知佢係邊道,可唔可以俾番電話我,唔該晒....

原文章由 Zidane 於 08-12-6 11:02 發表

大宅

多謝你嘅介紹,咁岩沈日有個朋友又係介紹李醫生比我, 不過無你講得咁詳細,而家聽到你咁講,我都應該會搵佢.

請問李醫生巡房要幾多錢?平時睇醫生貴唔貴呀? 駛唔駛係生之前見佢一次? 謝!

大宅

電話: 2805 6398
地址: 香港銅鑼灣百德新街2-20號恒隆中心2603室

原帖由 eileenhsu 於 08-12-8 18:01 發表
Zidane:
不知佢係邊道,可唔可以俾番電話我,唔該晒....

首頁

尾頁

跳至