論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

最近要開始找新工人, 有無人在天水圍嘉湖銀座"威x(海外)僱傭"請過工人? 想請個工人在星加坡做過, 唔知這間僱傭公司服務如何? 謝謝!

大宅

起碼好過"得x" 呀...我都係"威x" 請姐姐呀...依家等緊出 visa 呀...

洋房

beebee123,
請問你請賓賓亦或印印,我依家找緊印印. 你覺得暫停佢地服務如何? 要留意什麼? 你有否視像面試, 因我當日作視像面試收得唔好, 好難斷定印印有什麼優點或唔好地方, 連英文都難聽得到講什麼?請睗教!

洋房

有無其他BK朋友用過啊?Thanks!

大宅

我之前係得成請個local 印印呀...超衰呀...我都有 post 隻印印衰 野上BK 呀!!!!費時有人請佢呀...我後來自己湊番阿 b 一排又覺悶呀...去威X 道see 一 see 囉...佢地 services 都好好呀!我今次請 bun bun 呀...Argency fee 平過 d 大 argency呀...咁你請工人係唔係湊 bb 呀..如果係湊 bb 請 bun bun 好 d 囉...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係佢都請印印...
雖然收費貴左 d ($2800)
印印好吾好, 都吾關 agent 事...
但售後服務也算是不錯.
我要出封 warning letter 俾印印,
都打左俾 agent 先, 佢都幫我出來同佢 brief.
個日仲要佢下午有要事做, 而我是住在屯門.
佢晨早樓樓都 仆來跟我單 case.

感覺好過其他大行.

洋房

Thanks兩位, 我想請印印原因係阿女想找印印姐姐, 因我現時都係用印緊, 但佢要返回印尼. 我自己感覺印印會較純, 不會太計較, 起碼星期日可洗完地才去街. 你地覺得呢?

Thanks again!

大宅

timandy

$2800 算平啦...我之前係得成道請印印 agency fee 好貴呀 $3980 呀..服務又唔好..話6個月有得換我打過去話 check 下 d 資料 check 到今時今日都無回音呀..死未 ...咁佢地做野好過大行好多呀.... 不過你地話請印印or 賓賓都有好有唔好既要睇彩數呀...我希望今次唔好咁黑啦 ..不過今次請 oversea 可能會好 d 呀...

洋房

beebee123,

Thanks again. 我見了兩個, 但現在尚未confirm請哪一個, 真是有些擔心.

大宅

jenjen1800

唔好咁擔心啦 ...請工人好講彩數呀!!!!今次我請依個 bun bun 結左婚架佢自己都有個小朋友我諗佢都會ok 掛...因為我同老公都覺得如果請姐姐係湊 bb 既話最好請結左婚個 d 會好 d 呀!!!! ...如果你揀好就快 d 啦...咪一陣有排等姐姐黎呀.......我依家都仲等緊 bun bun 上工呀....

洋房

hi bee123123,

Thanks for your response, I have pm to you, pls check it.Thanks!

複式洋房

我是他請工人, 他們的售後服務非常好! 現在的工人也不錯!
值得幫襯!

洋房

Vivibaby,
你是否請印印照顧小朋友或初生呢? 謝謝!

複式洋房

From New born to now .

原帖由 jenjen1800 於 08-12-10 08:57 發表
Vivibaby,
你是否請印印照顧小朋友或初生呢? 謝謝!

洋房

我也是在威x這間公司請印印的,工人現已做了1年多少少,agent 的服務都頗好,起碼有問題都肯幫我跟。
原帖由 vivibaby 於 09-1-26 00:57 發表
From New born to now .

首頁

尾頁

跳至