二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

雖然巳有很多人知道,
但我還是想介紹比多一d,
唔知道有這個網站的媽媽知道,
因為覺得網頁人流不多!

刊登交換物品費用全免,
大家有野唔合去到放上去交換o下啦!
咁我先有多d野選o下丫ma~
http://www.tradeduck.com/

別墅

同一個介紹網站post,
點解唔可以放多d人睇o既自由講場
我又唔係賣野,
只係想該網站多d人之麻!

別墅

都幾好玩,我昨日用$20惠康coupon+5個$1.4郵票,
就換到支Crabtree & Evelyn 25ml的hand cream,
覺得好抵,但今日成日hand cream主人仲未聯絡我o既?

公爵府

係呀,呢個以物易物網真係唔錯,平時無人要的物品在此網都有人揀,我初上網兩天,已有不少人要交換我的物品,有時真係好第架,可說是各取所需,今日我先用張蛋蛋凳同人交換咗多樣有用物品咋.

另外,記往唔好靠哂yahoo flickr個相部,我係個度免費用咗8個月,點知突然有一日,話我不再活躍flickr上,我d相全部唔見哂,無任何警告或通知,我都費事問番佢,即刻上咗tradeduck個網,不過就用了許多時間重新放相上去,同埋程序略為繁複,但用慣咗就覺得不錯,間唔鍾都有人同我交換呢.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔該哂~~
咁啱有張聖安娜餅咭,換d文具先。^^

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

不過你地要小心d
好多人都用d好舊既野當新換
好似我咁,用左好多野換左部超舊既士的車

以家個部車,擺係門口都無有人偷呀
你地話有几舊呢...

別墅

小圓圓,
你玩左幾耐呀?我玩左兩三日咋!
但有時都幾攪鬼!
我見這排Crabtree & Evelyn做set裝大特價,
咁我見好多人拆散放上網賣,
咪諗住用3張鴻福堂的湯卷(最少都值$84蚊啦),
睇o下換唔換到支大Hand Cream 或者大支Lotion啦!
反正VIP 都係用$276買回來,
一SET就有齊大支裝o既Hand Cream/Lotion/shower gel/香水/香皂,
點知想要的東西換不到,
卻惹來一班想用一只水杯/一支細size潘婷洗頭水/一支洗潔精........
真係好好笑的喔!

首頁

尾頁

跳至