自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

聽朋友講摩士公園有嘉年華, 諗緊帶唔帶阿女去好

侯爵府

無聽過啊 等報料

大宅

porkchop_2008 發表於 16-12-28 23:34

場細, 二個充氣彈床, 幾個攤位, 三個位的旋轉木馬 。冇啦!唔值得去。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

完全中伏, 唔好去

個場勁細, 同埋無野玩

小朋友 3-6 歲, 可以玩得 3 個位的旋轉木馬 (即有時係商場仔入錢果 D

其實除咗有呢個旋轉木馬外, 無其他機動遊戲

咁等我講下仲有咩

1. 一棵高聖誕樹
2. 有一個旋轉木馬, 可坐上去, 比人影相 (都有好多隻馬, 但係唔可以旋轉的, 只係比人拍照
3. 有 10 多個攤位左右 (扭波波~每時段 50 人, (學做鎖匙扣, 學畫畫 ~ 每時段得 8 個額, 有幾個攤位~拋波波果 D, 有 2 個細細的跳彈床, 有 1 檔埋熱狗, 熱維他奶, 1 檔賣爆谷, 棉花糖)

好在我只係排咗 45 分鐘入到場, 如果要排 2 個鐘, 入到去見到係咁, 都唔知心情會點

利申: 上年我有去東華係啓德郵輪碼頭搞的嘉年華, 勁好玩

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

http://www.baby-kingdom.com/foru ... page=1#pid286689867

子爵府

LL1999 發表於 16-12-28 23:46
完全中伏, 唔好去

個場勁細, 同埋無野玩

謝謝報料
資料好詳細,thx.

子爵府

babymamaloveyou 發表於 16-12-28 23:43
場細, 二個充氣彈床, 幾個攤位, 三個位的旋轉木馬 。冇啦!唔值得去。
...

謝謝報料

侯爵府

引用:聽朋友講摩士公園有嘉年華, 諗緊帶唔帶阿女

原帖由 porkchop_2008 於 16-12-28 發表
完全免費,比小朋友玩下都ok,

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我去咗,都唔錯呀,唔洗錢去行吓咯,啲雪係番梘泡,我女都睇得好開心

珍珠宮

jasmine0527 發表於 16-12-29 00:37
我去咗,都唔錯呀,唔洗錢去行吓咯,啲雪係番梘泡,我女都睇得好開心
...
你地排咗幾耐呀?

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

LL1999 發表於 16-12-29 00:40
你地排咗幾耐呀?

23號晚去,8點到,大約等咗9個字

男爵府

感覺搵笨⋯⋯排左個幾鐘⋯入去發現好細⋯連木馬大排長龍誰不知係假ge...攤位得2個玩,手工果d又排唔到⋯⋯唯獨2個吹氣彈床同滑梯岩小朋友玩⋯⋯免費係幾好,但實在排太耐⋯⋯

珍珠宮

Kakawing329 發表於 16-12-29 01:27
感覺搵笨⋯⋯排左個幾鐘⋯入去發現好細⋯連木馬大排長龍誰不知係假ge...攤位得2個玩,手工果d又排唔到⋯⋯ ...
係啊! 超搞笑

初時以為木馬係可以動, 坐咗上去, 但點解唔開既,

好多家長都好疑惑

當大家知道係只係比人影相, 又真係覺得搞笑

男爵府

LL1999 發表於 16-12-29 02:04
係啊! 超搞笑

係呀又冇指示,入去見到排長龍,排到去都冇人知,有個家長問職員家長使唔使陪同先話唔郁

侯爵府

回覆樓主:

冇野玩,只係果個飄雪表演吸引d

大宅

無野玩, 唔值得排
當日未夠7點去到排, 排左9個字去到門口, 7:45 左右, 話呢一節8:15 要清場, 入面所有野已終止排隊, 一係就等到下一節8:40 先入場,, 我無等, 照入場行左半個鐘, 睇埋佢個飄雪就離開, 如果我當日7點去到等到8:40 我諗我會好失望

男爵府

我地一家同朋友去兩次都話唔知入唔入到場就放棄左!結果去左AIA!老公仲話雖然摩士係免費,但都無理由安排到咁差又唔清晰(年頭去過東華果個都ok架!)寧願比錢排都排得順d!

伯爵府

回覆:摩士公園嘉年華有乜玩

超搵笨,千萬不要去。
好彩排一陣,
雖然唔洗錢。。
得爆谷熱狗。無野買既。
寧願佢咪浪費資源。
唔岩聽咪插呀,事實咋

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝報料

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:Quote:Kakawing329 發表於 16-12-29 01:27

原帖由 LL1999 於 16-12-29 發表
係啊! 超搞笑

我睇到留言都已經覺得搞笑,我諗個個在場家長一定O哂咀

首頁

尾頁

跳至