跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇人有經驗呢..? 邊個最平最老實呢..?

伯爵府

I don't know which agent is good in Yuen Long.
But don't go A&E in Tung Yik Centre ...
Because I hire the Phip Maid in their Mong Kok Office on May. & wanted the Maid coming on Oct under my planning.
But the maid is lost .......
So I need hire another maid with another agent.
Now still waiting the new maid coming.
A&E so trouble & NO GOOD ....

原文章由 adakitty 於 08-12-9 16:23 發表

大宅

我問過幾間,近又新街的家居寶不錯.佢地主要是印傭.中位價錢,佣金連2年保險,service都不錯.你自己去問多幾間比較下

男爵府

原文章由 yickyick 於 08-12-10 17:56 發表
我問過幾間,近又新街的家居寶不錯.佢地主要是印傭.中位價錢,佣金連2年保險,service都不錯.你自己去問多幾間比較下

啊?家龜寶? 呢間嘢 " 正 "到飛起,如果你交咗定,就聽天由命嘍..................

快樂的甜芋快樂的甜芋

男爵府

原文章由 甜芋 於 08-12-11 09:25 發表

啊?家龜寶? 呢間嘢 " 正 "到飛起,如果你交咗定,就聽天由命嘍..................

個到件件都係極品.... 祝你......好運

男爵府

醒目開學勳章

同意到極, 三年前係佢度請個件,係我家用二十幾年工人最"正"果件(偷野專家), 一個月未夠就送佢走....跟住"家龜草"重要我倍乜倍物, 重幫佢好快揾到注新老板.

男爵府

原文章由 Aloysiusma 於 08-12-11 13:04 發表

同意到極, 三年前係佢度請個件,係我家用二十幾年工人最"正"果件(偷野專家), 一個月未夠就送佢走....跟住"家龜草"重要我倍乜倍物, 重幫佢好快揾到注新老板. ...

唔好俾佢停,放係當眼處,提一提揾AGENT0既網友.
快樂的甜芋快樂的甜芋

大宅

下? 咁恐怖? 個印印係蠢d,但so far相安無事...可能真係睇彩數

男爵府

唔好俾佢停...唔好俾佢停...
快樂的甜芋快樂的甜芋

伯爵府

好媽媽勳章

請問佢有無英文名架?如有,係咩呢?

男爵府

原文章由 雲妮彭 於 08-12-12 12:24 發表
請問佢有無英文名架?如有,係咩呢?

Casa Care xxxxxxxxx Agency

別墅

原文章由 yickyick 於 08-12-12 11:16 發表
下? 咁恐怖? 個印印係蠢d,但so far相安無事...可能真係睇彩數

咁我都好彩!我那個都OK

大宅

畀面勳章

我係呢度請過2個, 第1個做8日問我借$, 第2個做3個月俾我老公發現用熱水洗地鬧1句話要走.......
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

複式洋房

我都好想知邊間好啊~~~

子爵府

我都係之前無check就幫襯左呢間家xx, service唔掂, 工人好彩只係蠢, 無common sense, 語言不通, 硬頸唔like問野, 做錯唔say sorry , 只係cry, 返工一星期到, 就講太太唔鍾意我就terminate我啦, 唉!

伯爵府

好媽媽勳章

我用開個間叫煒X,係安寧路都OK架,我都介紹過好幾個朋友去,都無乜特別大問題喎..

原文章由 adakitty 於 08-12-9 16:23 發表

禁止訪問

伯爵府

Don't go A&E ------ 運通
原文章由 尼加拉伯爵 於 08-12-10 09:22 發表
I don't know which agent is good in Yuen Long.
But don't go A&E in Tung Yik Centre ...
Because I hire the Phip Maid in their Mong Kok Office on May. & wanted the Maid coming on Oct under my planning.
...

禁止訪問

男爵府

cary509 ,

我想問bun bun/ yan yan 多呀? 我想請bun bun !! 同理係近邊架?? thx!!

原帖由 cary509 於 08-12-23 13:02 發表
我用開個間叫煒X,係安寧路都OK架,我都介紹過好幾個朋友去,都無乜特別大問題喎..
我家有2個小寶貝~~~

首頁

尾頁

跳至