美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我聽朋友講, 佢地mark up個來貨價, 最小有50% 以上, 即係來貨價$200, 佢賣到$400, 我就一定唔會幫佢買

大宅

佢支微針先係!! 佢賣成$480, 我買heynature, 一模一樣, 都係ard $230左右, 足足平佢一半有多!!
佢介紹d嘢係ok嘅~ vitamin ABC 嗰d, 所以我都係睇完佢介紹, 自己DIY vitamin精華算~ 絕對唔會喺佢度買嘢!!

男爵府

回覆 Spica 的帖子

支微針好用嗎?

大宅

cakecakemango 發表於 17-1-6 22:16
回覆 Spica 的帖子

支微針好用嗎?
無乜特別, 我反而覺得平平地自己DIY 嘅vitamin b3, 日搽晚搽好似皮膚好咗, 搽得多又唔會心痛 

大宅

gazette821 發表於 17-1-4 17:57
Synergie我去澳洲網買,time out beauty. 唔寄香港要搵集運集返黎,精華果啲都可以平到$100/枝
...

$100? 真的嗎?

翡翠宮

bingbing0810 發表於 17-1-7 06:51
$100? 真的嗎?
跟咗佢個網上去睇, 係一百, 不過係澳元一百

大宅

佢d野不嬲食水深
但佢近期額頭好似爛晒咁,賣護膚品冇咩公信力姐
最頂唔順係佢partner 金毛短髮0個個拍既片,唔知佢想點

男爵府

Gi-leung 發表於 17-1-3 13:38
lm我用粉底咋 不錯不錯
碎粉我其實係用priori透明粉 一年四季都岩用 真係好控油 坐office可能要3,4點補補 ...

呢隻雨僑好似都有賣喎,你試下search AvaLiu搵佢個網站睇下

伯爵府

charz 發表於 17-1-7 23:02
佢d野不嬲食水深
最頂唔順係佢partner 金毛短髮0個個拍既片 ...

金髮?即係邊個

公爵府

佢d野不嬲食水深

金毛短髮嗰個好c9吓

公爵府

Gi-leung 發表於 17-1-8 14:53
金髮?即係邊個

好似叫Peggy

大宅

佢d野不嬲食水深
我反而見佢額頭好多火車紋就真... 化哂妝又扮素顏sell 護膚品...
另外仲有兩個好似後生D, 都時時一齊拍片, 有個塊面勁包勁水腫, 真係完全無說服力sell 嘢 ...

大宅

BTW, Priori 碎粉我見上網呢兩間都平過mi ming mart, 有興趣可以望吓~

http://www.salalabeauty.com/vmchk/Priori

https://hk.strawberrynet.com/mak ... &totalPage=4477

伯爵府

Spica 發表於 17-1-8 20:45
BTW, Priori 碎粉我見上網呢兩間都平過mi ming mart, 有興趣可以望吓~

http://www.salalabeauty.com/vmchk ...

呀~~~~~~激死呀 我係袁小時度買買4百尾 同一款 好多謝你嘅分享

大宅

Gi-leung 發表於 17-1-8 21:32
呀~~~~~~激死呀 我係袁小時度買買4百尾 同一款 好多謝你嘅分享

...
好用嗎? 我見呢間有另一隻叫prioriMD, 好似更加正咁...

大宅

有無jm知botani邊度買最平?想試佢款rose mask, thx

伯爵府

Spica 發表於 17-1-8 21:35
好用嗎? 我見呢間有另一隻叫prioriMD, 好似更加正咁...

我用priori透明碎粉已經第4盒啦 超控油 返工office那冷氣去到3,4點會有輕微油光 但如果係去街 一整日都可以唔洗點補妝

大宅

有冇人用過Vanessa Megan / ESSE 好唔好用?

伯爵府

littlemelody 發表於 17-1-8 20:12
金毛短髮嗰個好c9吓
嗰個......真係無咩說服力。唔明點解袁小姐會成日'能'埋佢一齊拍片,只可以講好無觀眾緣!仲有,佢c9得嚟好似好脹爆咁,有人話佢其實真人唔係好肥,但上鏡佢確實係肥腫難分,皮膚又黑,同一般人靚或順眼個標準差好遠!本身唔靚都算,我見有D盲目fans係咁吹捧佢,話佢愈來愈靚,但我想講,佢嘅自信心令佢同個靚字愈走愈遠,有少少X人多百怪嘅感覺,染到個頭金毛,著D衫完全係無咁上下身材或者個樣無咁lady都唔敢著嗰種,佢真係唔適合囉,真係比佢嚇親!佢著返D平實D嘅衫會襯佢D,同埋唔好攪咁多嘢扮靚女,sell吓護膚品知識算啦!唔好再搵佢示範好唔好?袁小姐點都算係靚女一個,自己sell番啦唔該!

大宅

michellewanhk 發表於 17-1-9 10:36
有冇人用過Vanessa Megan / ESSE 好唔好用?

Venessa megan 我有用handscrub and handcream, 唔錯呀。呢個brand 反而makeup 唔算高,澳洲買都係平少少only.

Esse 我就勁like 支益生菌serum!!!! 睇fb comments 贊到好誇,到自己真係用過後,堅覺得係偉大發明呀!用一晚第二日已好軟熟滑溜, 用耐左真係粒粒少啲同傷口會好得快。佢今個月咪9折嘅,但harvey nicholes abeauty vip 有85折!

首頁

尾頁

跳至