跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我的BB女於12月1日出生,重2.72kg,懷孕期為38週5天。

真的非常感激仁安醫院的霍醫生及為我進行無痛分勉的痳醉師。我幾乎於完全無痛楚的情況下順利誕下BB,而且霍醫生憑藉專業判斷,沒有開會陰傷口,故我很快便可行動自如呢,身體亦恢復得很快。

另外,霍醫生為BB留下很多臍帶blood,真的要激讚!

男爵府

原文章由 adyholly 於 08-12-9 21:48 發表
我的BB女於12月1日出生,重2.72kg,懷孕期為38週5天。

真的非常感激仁安醫院的霍醫生及為我進行無痛分勉的痳醉師。我幾乎於完全無痛楚的情況下順利誕下BB,而且霍醫生憑藉專業判斷,沒有開會陰傷口,故我很快便可行動自如呢,身 ...

恭喜你呀

大宅

咦 , 亨媽11月28日於仁安生了小b , 住了5日4夜 , 即12月2日出院 , 可能同你見過面呢 !
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

原文章由 adyholly 於 08-12-9 21:48 發表

真的非常感激仁安醫院的霍醫生及為我進行無痛分勉的痳醉師。我幾乎於完全無痛楚的情況下順利誕下BB,而且霍醫生憑藉專業判斷,沒有開會陰傷口,故我很快便可行動自如呢,身 ...

恭喜哂AR~

複式洋房

原文章由 亨仔媽咪 於 08-12-10 00:08 發表
咦 , 亨媽11月28日於仁安生了小b , 住了5日4夜 , 即12月2日出院 , 可能同你見過面呢 !

可能會呀,我住5/F,亨媽呢?

大宅

我都有做無痛分勉,都要激讚個麻醉師。
但我要剪law,今日係 6th day 先無咁痛 jar。

別墅

回覆 # 的文章

Hi adyholly,

可否pm我有關霍醫生既資料?? 我打算生bb, 但我係好怕痛果種人, 但睇完你既編覆, 都想知道多d 無痛分勉, 你可否分享你既經歷比我聽? thx!!!!

男爵府

我bb仔都係12月1日係仁安出世, 我地可能見過面架.....我日日都有鍡奶, 唔知我地有係撞過呢?

原帖由 adyholly 於 08-12-9 21:48 發表

首頁

尾頁

跳至