網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

新裝修,有好多煩惱野未解決。

請問大家有冇淘過Philips Led房及廳燈?順豐送唔送呢?我又驚要換led燈時要成盞換過,有冇可以只換入面不成盞換的led燈呢?請推介

紅蘋果家私送港後係咪不包安裝的呢?

泡斯耐德掣開關板面,香港係咪用到的呢?

好似乜都有得淘,真係平香港買好多,好吸引,但又驚唔識揀

珍珠宮

phyllislcl 發表於 17-1-3 11:15
新裝修,有好多煩惱野未解決。

請問大家有冇淘過Philips Led房及廳燈?順豐送唔送呢?我又驚要換led燈時要 ...

燈 順豐唔收,

家私唔包安裝

電制插蘇無問題

大宅

小草王道 發表於 17-1-3 11:58

燈 順豐唔收,
我都驚順豐唔收,因為佢地好多野都唔肯收的,試過膠水都唔收。

翡翠宮

回覆樓主:

咁大堆頭仲家私,就唔好諗順豐啦,拒收拒到你嘔血!

珍珠宮

phyllislcl 發表於 17-1-3 12:13
我都驚順豐唔收,因為佢地好多野都唔肯收的,試過膠水都唔收。

液體當然唔收,呢d野搵私集啦

大宅

我第一次想淘咁多野,所以要上來問問大家,平時用順豐因為近屋企,湊住小朋友都可以去攞,老公返工時間又長

唯有遲D用順豐淘D簡單的家品啦

謝謝各位

大宅

舊年6,7月淘過Philips Led燈,11月就壞了1個,要全個拆,當時用順豐

大宅

andysin 發表於 17-1-3 20:35
舊年6,7月淘過Philips Led燈,11月就壞了1個,要全個拆,當時用順豐

嘩,壞得咁快

翡翠宮

phyllislcl 發表於 17-1-3 12:33
我第一次想淘咁多野,所以要上來問問大家,平時用順豐因為近屋企,湊住小朋友都可以去攞,老公返工時間又長 ...

買得多用私集送上門仲好,住宅加25人仔,但係首重、續重平順豐一截,最終可能平過你去順豐站自取。

翡翠宮

phyllislcl 發表於 17-1-3 12:33
我第一次想淘咁多野,所以要上來問問大家,平時用順豐因為近屋企,湊住小朋友都可以去攞,老公返工時間又長 ...

仲有用私集有個好處,可以買唔同網站嘅商品。

例如施耐德旗艦店、專賣店,除咗天貓有,京東都有,國美又有,後兩者用到銀聯信用卡付款無手續費。仲有其他網站,付款較難就費事講。

天猫施耐德官方旗舰店
http://tm.laiwang.com/s/IcOMm?tm=0aa6db

施耐德电气旗舰店 刚刚在京东看到一个不错的店铺,好东西要一起分享,快来看看~ https://shop.m.jd.com/?shopId=216830&resourceType=jdapp_share&resourceValue=ShareMore&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=ShareMore

我在 @国美在线 发现这个店铺不错哦~,快来看看吧!【施耐德电气官方旗舰店】
//m.gome.com.cn/gome_shop-80005649.html
下载国美在线客户端:
http://m.gome.com.cn/m

首頁

尾頁

跳至