影視娛樂

跳至

首頁
45678...36

尾頁

男爵府

第一次見自殺場面

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cattz288 發表於 17-2-8 12:25
真係有葯可以令人短暫失憶? 仲要係想失邊段都可以! 諾貝爾獎都應該拎到!
...
係咪多拉A夢白寶袋嘅寶物?

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好多疑問,慢慢拆解,好心急要等下星期

男爵府

up

侯爵府

好少韓劇會令我想急住追同埋估劇情,呢套係其中一套~~
暫時覺得聖圭的妹妹其實就係指朴正宇都女兒,夏研,所以覺得女兒還未死,
聖圭可能本質唔壞,所以正宇要自殺時就承認自己做去阻止正宇自殺,亦都因為心地唔差,被指示殺夏研都落唔到手,搵地方將佢收埋……
民浩呢個人簡直心理變態!佢老豆仲黐線!成家都好似有問題咁!

題外話,個老婆死時,見佢個嘴係笑住,搞到我出戲,覺得個演員貪靚,所以死都咪咪嘴笑……

水晶宮

親子王國15週年勳章

babybabywanted 發表於 17-2-9 10:02
暫時覺得聖圭的妹妹其實就係指朴正宇都女兒,夏研, ...
我估民浩身邊的人一早就知佢假扮哥哥, 只係唔拆穿佢為保住公司名譽.

連佢媽有病第一次見佢時都認到佢係細孖.

[

侯爵府

amychoi 發表於 17-2-9 11:17
我估民浩身邊的人一早就知佢假扮哥哥, 只係唔拆穿佢為保住公司名譽.

連佢媽有病第一次見佢時都認到佢係細 ...

係呀!佢老豆都一早知啦!個女人一開門都知唔係自己老公....所以咪話成家都唔正常!咁樣搞法,唔怪得民浩心裡唔正常,因為從來無人教佢做正確的事..... 以為只要瞞天過海就可以無事....

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 17-2-9 11:17

連佢媽有病第一次見佢時都認到佢係細 ...
做阿媽實分到

瑪瑙宮

正宇唔知手頭上有咩証據去捉個壞人呢? 都係簽名分文件?

瑪瑙宮

babybabywanted 發表於 17-2-9 10:02
我希望唔好咁易估到劇情, 結局要意想不到好D

翡翠宮

第六集結尾真係估佢唔到...好正好期待下周劇情.

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

呢套好睇, 但唔明係邊個殺,頭幾集好似有影,但睇完都唔知係邊個既.
個犯已經殺咗佢老婆, 奇就奇在明知要判死刑都認自己做又好似講唔得通喎.

伯爵府

佢老豆仲黐線??唔明點解咁覺得??

侯爵府

vv518vv 發表於 17-2-10 14:14
佢老豆仲黐線??唔明點解咁覺得??

佢老豆一早知係民浩,而唔係善浩,殺死善浩後,第一次同老豆見面,佢老豆已知係民浩假扮,純粹係因為無左大仔,但又唔可以舉報細仔,因為唔想兩個仔都無左,所以一直隱瞞,咁既情況都可以咁冷靜,都唔知係咩人?!所以先話呢家人好奇怪,可能有錢人諗野方法就係咁唔一樣~ 其他我有諗過,以民浩咁衝動的性格,成日搞事,我覺得佢老豆都有暗中幫佢!

伯爵府

Koala_Chu 發表於 17-2-7 14:30
我初初睇覺得好熟口面, 但唔記得邊套劇見過, 多謝 jm 令我記得佢係 dream high 亞 sir
...
嚴基俊佢做戲好好,尤其奸角都非常出色.有套叫"幽靈" 我都印象深刻,又係佢推人跌落樓.

伯爵府

babybabywanted 發表於 17-2-10 14:21
佢老豆一早知係民浩,而唔係善浩,殺死善浩後,第一次同老豆見面,佢老豆已知係民浩假扮,純粹係因為無左 ...
又好難怪佢, 好難大義滅親. 始終都係自己個仔. 可能又唔想影響到公司呢. 但佢都嬲到講唔出聲.

伯爵府

cattz288 發表於 17-2-8 10:44
好緊張! 咁聖圭即係一路都跟住佢! 燒簽名文件果度咁2希, 咁都唔死得! 就咁燒左 ...
燒簽名果PART咪有個殺手既, 可能唔夠時間做咁多嘢,佢就先搞掂女人, 跟住再搵自己啲朋友聖圭幫手搞掂個細路女.最尾好似聽到敏浩在電話講話咩朋友係邊個倉?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

vv518vv 發表於 17-2-10 14:26
又好難怪佢, 好難大義滅親. 始終都係自己個仔. 可能又唔想影響到公司呢. 但佢都嬲到講唔出聲. ...
我覺得係老豆搞到敏浩咁變態, 我覺得敏浩自少得唔到父愛和認同, 就行錯路

寶石宮

個老婆死時,見佢個嘴係笑住,搞到我出戲,覺得個演員貪靚,所以死都咪咪嘴笑…〉唔係哇?

聖圭可能本質唔壞,所以正宇要自殺時就承認自己做去阻止正宇自殺,亦都因為心地唔差,被指示殺夏研都落唔到手,搵地方將佢收埋……〉我覺得個黑衣人都知女孩無c 到架.

仲有, 我想問點解敏浩咁勁嘅? 監獄長都識, 成個SEOUL都係佢嘅人呀? 好唔合理。 同m9個壞蛋一樣, 乜都可以CONTROL住咁

侯爵府

htts 發表於 17-2-10 15:15
個老婆死時,見佢個嘴係笑住,搞到我出戲,覺得個演員貪靚,所以死都咪咪嘴笑…〉唔係哇?

聖 ...

笑個度,你得閒睇返,唔係大笑,係個嘴角翹起咁...

我覺得韓國d有錢人成日要風得風架!而d人又好似覺得聽晒佢地話就有好處咁.....雖然我都覺得好唔合理...... 所以,可能韓國貪污風好勁!

首頁
45678...36

尾頁

跳至