自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

複式洋房

keung 發表於 17-1-12 10:26
如題

之前有jm教去旅行社買。 我去左 holidax worlx. $478 成人,$343小童。 聖誕期間成功upgrade左

wcpcelia    發表於 17-1-12 16:11

大宅

CutieAbbie 發表於 17-1-12 10:34
之前有jm教去旅行社買。 我去左 holidax worlx. $478 成人,$343小童。 聖誕期間成功upgrade左
...

是否按原價升級呀?

複式洋房

keung 發表於 17-1-12 10:59
是否按原價升級呀?

大宅

如題

你可以入到場再join埋其他媽媽 一齊買年票 ,三人同行85折

男爵府

mun1335 發表於 17-1-12 14:44
你可以入到場再join埋其他媽媽 一齊買年票 ,三人同行85折
我朋友搵緊人同佢夾呀~

大宅

回覆 CutieAbbie 的帖子

請教各位!升級計舊價$539定新價$589呀?

大宅

calvin_lam 發表於 17-1-12 20:40
回覆 CutieAbbie 的帖子

請教各位!升級計舊價$539定新價$589呀?

新價

大宅

CutieAbbie 發表於 17-1-12 10:34
...

想請問係入場前已upgrade定 可以入場後玩完先upgrade?因為諗緊買1日票定2日票thx

大宅

如題

昨晚在用klook app買了一日電子門票,成人特價$499扣$25優惠碼後=$474 (code: 7D789)。用ApplePay付錢十分方便,不用1分鐘就收到email,內附印有QR code的voucher ,不用打印的。

今天早上入園前到自助票務機用手機直接scan QR code就會出門票一張,之後成功在園內用3位以上的香港人85折$915然後扣正價$589 upgrade 做銀咭!

總計一張成人銀咭:$474+($915-$589)=$800 only,慳$115

整個過程好簡單快捷,不用長途跋涉出去旅行社買,又不用排隊,大大大推!

大宅

MommyPanel勳章 食得好勳章

comfort 發表於 17-1-13 19:14
昨晚在用klook app買了一日電子門票,成人特價$499扣$25優惠碼後=$474 (code: 7D789)。用ApplePay付錢十分 ...

侯爵府

畀面勳章

昨晚在用klook app買了一日電子門票,成人特價$499扣$25優惠碼後=$474 (code: 7D789)。用ApplePay付錢十分 ...

請問係咪可以用信用卡 付款 ? 另外 , 呢個discount code 係咪可以無限次使用? 因為我想 買一張大人一張兒童. Thanks

大宅

daisy17772 發表於 17-1-13 23:00
請問係咪可以用信用卡 付款 ? 另外 , 呢個discount code 係咪可以無限次使用? 因為我想 買一張大人一張兒 ...

Visa/Master都ok
Klook網站或app版本一樣
折扣碼只限新Account第一個booking
我昨晚買了2張成人票要開2個Accounts, 分開2個bookings各減$25

侯爵府

畀面勳章

comfort 發表於 17-1-13 23:38

OIC. Many thanks for your sharing.

複式洋房

LBB_BB 發表於 17-1-13 01:08
想請問係入場前已upgrade定 可以入場後玩完先upgrade?因為諗緊買1日票定2日票thx
...

場外upgrade係要張飛未用過的(即係入場前要upgrade) 或 入場後在場內upgrade.
** 不能玩完在場外upgrade

侯爵府

畀面勳章

comfort 發表於 17-1-13 23:38

好想再請問下, 我剛才打去迪士尼 , 佢話畀我聽 係travel agent買嘅飛後面係要寫住 張飛嘅價值,佢哋嘅staff 就會跟佢嗰個價值去計算upgrade時 要 畀既差額。 請問 你喺klook 買嗰張飛,後面係米寫住 589 ? thanks

大宅

daisy17772 發表於 17-1-14 10:41

好想再請問下, 我剛才打去迪士尼 , 佢話畀我聽 係travel ...

張票冇寫票價的,如冇記錯,票上印的字句好似同klook voucher上的一樣如下:
• 1-DAY GENERAL ADMISSION / STANDARD DAY (AGED 12-64)

我估計'standard'即表示不是特價票亦不限任何國籍人士,就我知道有些國內旅行社出票是不能upgrade的,但不知道他們票上印的字句是什麼⋯⋯

我們昨天用Klook voucher > 迪士尼自助票務機出standard票 > 園內upgrade當正價票計,過程順利完全沒有問題,你大可以放心吧!

侯爵府

畀面勳章

comfort 發表於 17-1-14 11:50
張票冇寫票價的,如冇記錯,票上印的字句好似同klook voucher上的一樣如下:
• 1-DAY GENERAL ADMISSION ...

真係唔該曬你呀 , 有你嘅經驗 , 咁我就放心響 klook 度買飛 . 你咁講都好make sense, standard ticket 即係正價票.

大宅

這個方法更方便,謝謝你!

大宅

有得減$25 應該係自己買最平喇,。我響holiday world買, 都無咁平

首頁

尾頁

跳至