懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-19 18:58 發表

係ar...haha~~

我覺得好攰呀,,仲有1X日就生,好驚呀,,,我諗住下星期開始係甘長跟住我老公,我唔想自己1個入院呀

侯爵府

原帖由 phoebe^^ 於 09-2-19 19:20 發表

我覺得好攰呀,,仲有1X日就生,好驚呀,,,我諗住下星期開始係甘長跟住我老公,我唔想自己1個入院呀

都好wor....有咩事都可叫你老公送你去e院吖ma~

侯爵府

原帖由 phoebe^^ 於 09-2-19 19:20 發表

都好wor....有咩事都可叫你老公送你去e院吖ma~

侯爵府

好開心....有個bk家庭&佢d朋友仔揾sa公3/1出去影户外相ar,希望sa公到時ok la~~~

子爵府

21/2/09gathering
大約2:30-3:00
晚大約6:30-7:00落會所食飯
maggie------2a2b
sa------------2a1b
phoebe-------1a
cally----------2a2b
coki---------
岐 ----------1A1B
cherry-------2a1b
crystal-------2A2B(終於叫到呀李生去啦)
米奇------1a1b
米雪------1A1B
evawong----1A1B

coki:
你個日要同晴晴去學校旅行?

sa:
我有用skin food既bb cream,missha用過佢紅色個支sample, but我唔太岩,因為我覺好乾

子爵府

all:
我會去facebook留我address俾你地~~

子爵府

妹妹童童將會o係
09年3月11日1歲啦~~
所以我會o係3月1日星期日同佢搞
1歲生日會,
希望大家能夠抽時間賞面出席啦!

日期:2009年3月1日(sun)
地點:愛琴海岸會所宴會廳

時間:3-7pm
1.COKI--------2A2B(暫定)
2.岐 ---------1a1b
3.ling---------2a1b
4.米奇------1a1b(暫定)
5.米雪------1A1B
6. cally----- 2a2b(上完堂時間岩岩好~ )
7. 雯雯--------2A2B
8. EVA----------2A2B

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-20 00:20 發表
sa:
我有用skin food既bb cream,missha用過佢紅色個支sample, but我唔太岩,因為我覺好乾

icic....skin food ok ma?
我見網上都有售,我arm arm buy咗支missha紅色21號,試吓o 5 ok先,5好用先用miggoi~

子爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-20 00:22 發表
all:
我會去facebook留我address俾你地~~

哈哈~~
我都正想問你住邊~~

伯爵府

我煩緊21號帶大b定細b嚟好......2個實搞唔掂....

侯爵府

過咗2千la....去呢邊再傾la^^

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2063253&extra=page%3D1

子爵府

SA:
skinfoodmisshaok,不過兩隻遮蝦都唔太好,skinfood係我同事
o係韓國買既手信,好抵呀hk295,韓國只係7X~~SKINFOOD我係用
蘑菇個隻~~

:

HAHA,
我想話俾你地知好耐,BUT成日唔記得左

米奇:

我冇你FACEBOOK,得你自己帶兩個又真係太攰,你媽咪幫唔幫到你帶一個?

ALL:

我記得好似有媽咪問會所係食咩,其實只係普通中餐,因為我屋企附近得一間外賣,但唔好食,所以我地咁多人都係落去食仲好~~

首頁

尾頁

跳至