懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我睇完你地D相都好想影呀,生完一定約你地影返次,,,
情人節之前1晚我就同老公去左睇戲,正日就同雙嵐一齊去食泰國野,本黎諗住去和民,但勁多人等位,,,尋日就同雙嵐去左科學館,佢地玩得好開心,,,夜晚食韓燒,原來雙嵐都勁鍾意食韓燒,,,係甘食

子爵府

原帖由 小小靖 於 09-2-16 19:00 發表

韓燒我都好like

係呀,我鍾意去阿里朗食,,好好味,個甜品送椰子味雪糕,勁正,我地埋完單仲 想食,果度仲送多2個俾我地食,尋晚見到劉小慧呀

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-16 18:54 發表

生完一齊去過吖,真係好好玩ga~
韓燒我都好like ga,但至like都係日本嘢

好呀,我都係最愛係日本野,不過同埋雙嵐去就費事lu,因為我主力食生野,唔係太多野0岩佢地食...所以都係去食韓燒

子爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-17 10:07 發表

可以見到梓軒!!^^

SA:
我琴晚11點鬆D就瞓左,半夜3點幾4點醒左,之後先知妳SEND返FILE,今晚啦!!

果日真係嚇親呀,未見過芷雅塊面青成咁~~

P:
我都想食韓燒呢,妳地琴日係邊間食呀?
屯門市中心咪有間漢陽苑既,有F ...

我去左海港城地下童裝果層果度果間"阿里朗"食囉,,好好食GA,你下次有機會去開試下丫

子爵府

甘又幾好,,,我唔想煮就一係叫老公買返黎,一係就出街食,,,有時唔想諗都係出街食好過,我覺得諗煮咩野仲煩

子爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-19 17:56 發表

我今日都唔想煮,不過出街又唔知食乜好,就簡單d諗,蒸水蛋,蒸臘腸,炒菜或6菜算!!

頭先燉好既川貝雪梨,好甘,我自己都唔多想飲,點知昊哲成支飲哂!! 今晚再俾多支佢飲先得!! ...

我今日都唔煮喇,,,因為得我同工人食咋,,,我都係約FD出街食,,,,出下去冇甘悶,,,
昊哲肯飲就好喇,,,

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-19 18:58 發表

係ar...haha~~

我覺得好攰呀,,仲有1X日就生,好驚呀,,,我諗住下星期開始係甘長跟住我老公,我唔想自己1個入院呀

首頁

尾頁

跳至