跳至

首頁

尾頁

大宅

泰國又唔去得, 想去首爾(4天大約 5), 有乜裝備要預備???? 死啦著左咁多衫, 仲行唔行倒, 行果時會唔會似企鵝..

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

首爾好呀 小如細個都去過, 好玩, 野又好食, 買指甲油買到停唔到手! 到依家小如仲記得睇果D跳舞打鼓 show, 佢好仲意! 我地好似新年後去, 唔係大凍喎!

原文章由 isaacim 於 08-12-12 13:00 發表
泰國又唔去得, 想去首爾(4天大約 5千), 有乜裝備要預備???? 死啦著左咁多衫, 仲行唔行倒, 行果時會唔會似企鵝..

大宅

我都好想去旅行,想復活節...希望去得成...
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

係呀,帶小朋友去凍o既地方一定要特別小心,記得去醫生度攞定平安藥,上次帶肥淇去日本好彩攞定D感冒藥點知真係用得到。

Isaac媽你係咪應該o念o下要唔要帶定D babyfood定俾Isaac食大人o野?

你可以買D厚背心俾Isaac咪唔會好大“夠”衫囉,不過你唔係話Isaac唔鐘意行鐘意媽咪抱o家咩。

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

咁大個, 食人參雞都得啦

原文章由 Smallpigbb 於 08-12-13 00:47 發表
係呀,帶小朋友去凍o既地方一定要特別小心,記得去醫生度攞定平安藥,上次帶肥淇去日本好彩攞定D感冒藥點知真係用得到。

Isaac媽你係咪應該o念o下要唔要帶定D babyfood定俾Isaac食大人o野?

你可以買D厚背心俾Isaac咪唔會 ...

男爵府

畀面勳章

我都想去呀, 我有諗過好唔好去CLUB MED, 有人幫我地湊囡, 仲包晒三餐唔使諗

原文章由 fishmum 於 08-12-13 21:44 發表

別墅

He..He...I'll go to Okinawa with Markus

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

哲哲媽,你arm arm 先去完北海道,咁快就想再去旅行?

原文章由 ling_piglet 於 08-12-12 14:13 發表
我都好想去旅行,想復活節...希望去得成...

大宅

原文章由 fishmum 於 08-12-13 21:44 發表

嘩,o甘咪好保,個肚腩又大幾寸囉。

大宅

ISAAC 個肚腩已經細左好多啦, EE唔好笑我啦...

SMALLPIGBB: ISAAC 係選擇性行路, 所以如果要著好多衫就好痲煩

原文章由 Smallpigbb 於 08-12-14 22:40 發表

嘩,o甘咪好保,個肚腩又大幾寸囉。

大宅

原文章由 isaacim 於 08-12-14 22:57 發表
ISAAC 個肚腩已經細左好多啦, EE唔好笑我啦...

SMALLPIGBB: ISAAC 係選擇性行路, 所以如果要著好多衫就好痲煩

o下,點解o甘o家,等我仲o念住28號摸o下o添。

大宅

佢唔食飯, 只食零食, 不過都有D, 咁28號就比EE摸o下啦

原文章由 Smallpigbb 於 08-12-14 22:59 發表

o下,點解o甘o家,等我仲o念住28號摸o下o添。

大宅

Join Club med我都想呀...你打算去邊度?
原文章由 DalaDala 於 08-12-13 22:31 發表
我都想去呀, 我有諗過好唔好去CLUB MED, 有人幫我地湊囡, 仲包晒三餐唔使諗
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

哈哈,其實我有好多旅行蟲架,不過生咗就...
約緊c6嘅哥哥一家and62 99 去英國,去c6嘅舅父到,不過唔知去唔去得成...唔知佢地請唔請到假~但如果得我地自己帶哲哲去,就唔去啦,因為坐太多個鐘頭機,唔掂呀~
原文章由 welcome 於 08-12-14 07:30 發表
哲哲媽,你arm arm 先去完北海道,咁快就想再去旅行?
[/link]

大宅

我地都想帶返美國見婆婆, 但係太多個鐘頭機, 而且佢又咁active, 我驚我地以後俾人black listed.
原文章由 ling_piglet 於 2008/12/16 10:25 發表
哈哈,其實我有好多旅行蟲架,不過生咗就...
約緊c6嘅哥哥一家and62 99 去英國,去c6嘅舅父到,不過唔知去唔去得成...唔知佢地請唔請到假~但如果得我地自己帶哲哲去,就唔去啦,因為坐太多個鐘頭機,唔掂呀~ ...

男爵府

請問各位, club med 有乜特別呀?
我未joint 喎呢間所以唔知呀! 請講多d 詳情嚟聽下呀!
tks!

原文章由 DalaDala 於 08-12-13 22:31 發表

禁止發言

男爵府

我同 c6 開頭都想帶 Chloe 2歲前去泰國玩,但而家咁,真係唔敢去。
首爾係我近期最想去 shopping 嘅地方,加上近排 d Korean won 跌得咁勁,變相d 野平咗好多呀~~~嗰到d 小朋友衫褲鞋都超靚 gar!!!!

唔知出年 3月尾去唔去得成呢?????

原文章由 isaacim 於 08-12-12 13:00 發表
泰國又唔去得, 想去首爾(4天大約 5千), 有乜裝備要預備???? 死啦著左咁多衫, 仲行唔行倒, 行果時會唔會似企鵝..

男爵府

嗰到d 小朋友衫褲鞋都超靚 ---> 請問在那買到呢!
我以前去過無see 到小朋友衫呀!
不過大人衫都唔得,小朋友都........

原文章由 loching 於 08-12-16 14:53 發表
我同 c6 開頭都想帶 Chloe 2歲前去泰國玩,但而家咁,真係唔敢去。
首爾係我近期最想去 shopping 嘅地方,加上近排 d Korean won 跌得咁勁,變相d 野平咗好多呀~~~嗰到d 小朋友衫褲鞋都超靚 gar!!!!

唔知出年 3月尾去唔去 ...

男爵府

畀面勳章

我諗緊馬來西亞, 唔算太貴, 佢地有好多設施方便bb同小朋友。

[url=http://www.clubmed.com.hk/cgi-bin/clubmed55/SP/villagesHeading.do?CODLSC=CHEC&CODDOA=000007&CODRUB=6&CODPER=09H&AYS=173&LANG=AE]http://www.clubmed.com.hk/cgi-bin/clubmed55/SP/villagesHeading.do?CODLSC=CHEC&CODDOA=000007&CODRUB=6&CODPER=09H&AYS=173&LANG=AE[/url]

mbaby:
你可以去呢個website睇:
www.clubmed.com.hk

原文章由 ling_piglet 於 08-12-16 10:18 發表
Join Club med我都想呀...你打算去邊度?

首頁

尾頁

跳至