自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有冇人俾佢地呃?如有的話,請PM我,thanks。我已報上消委會,但唔知會有咩結果… 想諗下有冇其他辦法俾壓力佢地取消合約退錢

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:雪纖瘦黑店

消委會係無咩力的,俾面就理下,唔俾面可以唔覆㗎
所以如果受騙或關商品說明條例就去報警有用!

民房

回覆 viviencwc 的帖子

唉,我都知消委會只可以做和事佬角色。佢地會幫我聯絡雪纖瘦,話佢地銷售方式同後來一點嘢可以用黎同雪纖瘦佢地傾。
我唔知報警告佢啲咩/警方會唔會接

珍珠宮

回覆樓主:

點呃法??

子爵府

咩事

公爵府

回覆 Pucca83 的帖子

私人糾紛,如在五萬樓下佢地會叫你自己去小額錢債審裁處審理
唔該唔好同我打招呼,不要點評!

男爵府

Pucca83 發表於 17-1-15 02:05
請問有冇人俾佢地呃?如有的話,請PM我,thanks。我已報上消委會,但唔知會有咩結果… 想諗下有 ...

邊間分店?有D consultant 為左錢真的很衰的。

侯爵府

回覆:雪纖瘦黑店

你真係確定自己係係威脅下簽左野,咁你都可以做下野,但依家好多美容院已經有攝錄錄音,佢地都會保障自己。之前有單條女簽左約,轉個頭去叫議員開記招,話人地威脅佢簽,又呢樣果樣,果間野第二日就登報紙。話有錄影錄音,係個事主自願簽卡,仲會告番佢誹謗同損害公司名譽。。

(我做facial好多年,由佢無錄影錄音,做到佢有呢套模式,近幾年,應該間間有)

象牙宮

Pucca83 發表於 17-1-15 02:05
請問有冇人俾佢地呃?如有的話,請PM我,thanks。我已報上消委會,但唔知會有咩結果… 想諗下有 ...

怎么欺騙…

自己要堅定不簽。就不簽。你 迫 我只好 报 police。

我是單次, 未做就更改項目, 我不依.... 她还想保留我私人資料。 結果給我毀了个人資料。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

回覆樓主:

所以我從來唔會踏足呢d地方,希望樓主能夠討回公道

首頁

尾頁

跳至