跳至

首頁

尾頁

別墅

hi

各位媽咪你們好

2歲生日會詳情如下:
地點 : 尖沙咀皇家太平洋酒店
日期 : 2009年2月1日(年初七)
費用 : 成人每位$225 (酒店 $168+10%=184.8 買禮物 $40.2)3歲以上每位 $128+10%=140.8
時間 : 12:00-4:00

另請各媽咪SEND 3張個人照及1張家庭合照
及一句祝賀BB說話(不可多過十個字)
例:柏霖祝您一世幸福快樂
請SEND EMAIL 比我 [email protected]
BK NAME :
NAME :
TEL :
EMAIL :

多謝各位合作
請大家在12月19日前安排入錢
因酒店方面要落訂及前期準備
户口: 匯豐銀行 : 591-6-018137 (Tam Tsui Man)

例 :
1. kasaki 2a+1b--------$450.01
2. 雪~bb 2a+1b-------$450.02
3. dongan 2a+1b-------$450.03

[ 本文章最後由 vantam 於 08-12-15 11:10 編輯 ]

別墅

原文章由 vantam 於 08-12-13 11:28 發表
hi

各位媽咪你們好

2歲生日會詳情如下:
費用 : $225 (酒店 $168+10%=184.8 買禮物 $40.2)
時間 : 12:00-4:00

另請各媽咪SEND 3張個人照及1張家 ...

你好勁 ar,今快就找到地方.
請問場地可容納多少人,我見有好多mami都報左名

別墅

hi
都係多謝其他義工媽咪幫手搵
大約170人左右

原文章由 0226 於 08-12-14 00:57 發表

你好勁 ar,今快就找到地方.
請問場地可容納多少人,我見有好多mami都報左名

民房

Thank you vantam & volunteers for your works.

Is it $225.00 per person?pls advise.

別墅

請大家盡快入錢
因酒店要落訂
請大家幫手

原文章由 vantam 於 08-12-13 11:28 發表
hi

各位媽咪你們好

2歲生日會詳情如下:
費用 : 成人每位$225 (酒店 $168+10%=184.8 買禮物 $40.2)3歲以上每位 $128+10%=140.8
時間 : 12:00-4:0 ...

大宅

好媽媽勳章

回覆 #5 vantam 的文章

請問酒店有幾多個免費泊車位提供呀 ?

或有否免費車位或優惠給我們其他揸車嘅家庭呀 ?

謝謝 ! !
有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。
"People putting you down
can drive you to do things
you didn't even think
you could do yourself."

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

別墅

明天可以覆你同酒店傾傾

大宅

好媽媽勳章

回覆 #1 vantam 的文章

謝謝你啊 ! !

我會先PM車牌號碼給你.
(因酒店會問你要資料)
有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。
"People putting you down
can drive you to do things
you didn't even think
you could do yourself."

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

別墅

原文章由 vantam 於 08-12-16 23:43 發表
明天可以覆你同酒店傾傾

如有車位,可否留一個給我.
thanks

男爵府

可否留一個車位給我

首頁

尾頁

跳至