自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

海洋公園內有什麼好吃, 灣景餐廳 ok ? 請比d意見 thx

大宅

灣景餐廳都算ok, 是自助形式, 湊住小朋友就麻煩 d, 個人比較喜歡在機動遊戲附近那間餐廳, 不用自取, 食物味道ok, 種類選擇比較多一點, 環境也舒適一點, 但我忘記那間餐廳叫什麼名字.
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

係咪司令台餐廳,有buffet 食果間?

原文章由 cat.siu 於 08-12-13 16:45 發表
灣景餐廳都算ok, 是自助形式, 湊住小朋友就麻煩 d, 個人比較喜歡在機動遊戲附近那間餐廳, 不用自取, 食物味道ok, 種類選擇比較多一點, 環境也舒適一點, 但我忘記那間餐廳叫什麼名字. ...

大宅

我真的完全記不起那間餐廳的名, 只記得位置咋, 附近有海盜船, 摩天輪等等.

原文章由 carolyktong 於 08-12-14 01:54 發表
係咪司令台餐廳,有buffet 食果間?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

我早排去左灣景餐廳,d野食過得去啦,款式都算多,不過湊住bb去既話,就勝在會坐得舒服~

大宅

灣景是自座形式 , 自己取食物再比錢?

大宅

畀面勳章

Yes, you are right.

原文章由 joecbobo 於 08-12-15 09:26 發表
灣景是自座形式 , 自己取食物再比錢?

大宅

我昨天又去左, 今次睇左間餐廳個名啦, 係海洋冰室呀.

另想問問集古村酒樓午市有無點心食? 還是叫小菜, 小炒呢?

首頁

尾頁

跳至