自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我噚晚撘地鐵去灣仔都遇到個女人係咁啦!我坐响佢隔離(响車廂裡面),佢對住我黎咳囉!跟住我拉埋個仔向另一邊退咗幾步仲UM住個口,我叫埋我仔閉氣添...個女人咳咗幾下至好意思UM番住個口黎咳...,好彩我都係撘一個站(金鐘-灣仔)就落車,一開車門我就即刻標落車走,我即刻同個仔講番咩事,我都叫個仔小心D...過幾日我地全家要去旅行,萬一病咗,分分鐘連飛機都無得俾我地上...叫我仔呢幾日要好小心...

水晶宮

原文章由 boganwan 於 08-12-14 15:18 發表

hi 仔仔媽咪:去旅行咁happy 好羨慕啊 玩得開心D

我都係去台灣玩幾日啫~~~不過呢次係我全家人第一次去台灣,我仲要做導遊PLAN行程...我未出發已經要興奮定先,呢幾日我都係咁上網搵資料同借書睇...諗去邊都已經好辛苦...

水晶宮

原文章由 boganwan 於 08-12-14 15:27 發表

辛苦D都值啦,記得食多D好嘢

係啦..我已經編到幾乎每晚都有去夜市~~~幾歹都要食均咁多度美食~~~:lol

水晶宮

原文章由 yukiyck 於 08-12-16 00:07 發表

岩呀....有時坐坐下車喉嚨超痕係咁咳..咳唔停,呢種咳係點忍都忍唔到,攪到好尷尬,d人肯定以為我有肺勞呀~~

查實嗰D意外咳咗一下趕唔切UM咀嗰D我接受到囉!但反而嗰D連環咳成分幾兩分鐘都唔UM口嗰D,我真係好反感,就算無病痛,D口水最多菌嘛,睇discovery做咗示範,咳一野D口水花可以噴到至少三四呎咁遠架!咪話唔驚~~~

首頁

尾頁

跳至