美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴日去工展會,買左隻叫做貴花既人參爽膚水~$60蚊細細支~好鬼cute, 裡面仲有支人參仔架,隻未仲好重人參未, 好鬼醒神~見到佢地仲有好多平貨,我未又多口問問囉~佢地話全部貨品都有65折~仲有sample送呀 (最緊要緊係有嘢送啦) ~d嘢好似都唔係好貴,多數都係佰鯪2佰蚊到,不過仲未節既,節左都好似係幾十蚊炸~我諗住下星期放假再去買埋其它試下~(因為第一次用,唔敢買太多~ )大家可以去睇下呀~ 有好嘢緊係要分享下比你地啦~

男爵府

睛靈勳章

do use this one, not good, u can see the comments in discuss.com
火龍果

禁止訪問

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

原文章由 櫻花壽司 於 08-12-15 09:32 發表
琴日去工展會,買左隻叫做貴花既人參爽膚水~$60蚊細細支~好鬼cute, 裡面仲有支人參仔架,隻未仲好重人參未, 好鬼醒神~見到佢地仲有好多平貨,我未又多口問問囉~佢地話全部貨品都有65折~仲有sample送呀:jo ...

咁妳今個星期去完再上嚟報料睇吓仲有D咩抵野買吖

水晶宮

咁請問會唔會有 "貴妃" counter?

大宅

佐郭果間國貨公司(唔記得係咪叫裕華) 有佢咁counter

原文章由 fortresstower 於 08-12-16 09:37 發表
咁請問會唔會有 "貴妃" counter?

大宅

我都有用過佢地既product. 不過, 我覺得唔好用. 可能, 唔啱我自己啦~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

一有工展會一定有呢個post
又話抵, 又話多嘢送

次次都出現

複式洋房

原文章由 lilicatcat 於 08-12-15 10:11 發表
do use this one, not good, u can see the comments in discuss.com

係呀,我咁O岩昨日都睇到HKDISCUSS有人講唔係咁好用呀

大宅

係咩一有工展就有呢個POST 我唔知喎~我都係咁岩買左支人參水覺得佢幾好用,未同大家 分享下囉~我又唔係係度黑SELL,
講真我唔係話咩呀,你地話佢地D嘢唔得,但係佢地間公司已經30年喎~我係睇佢地既網,見到佢地間公司既介紹既,唔好又話我黑SELL呀~ 如果真係你地講到咁唔得,我自已個人認為~ 佢地一早就執立啦~點解又可以係工展見到佢地呢 ,
好似你地話個間~貴妃~點解又唔係工展見到呢??老實講吖,係得工展就緊係好嘢先可以做啦~不過唔緊要啦~各人有各人口味,好似有人鍾意食榴連,就覺得佢係極品,唔鍾意既就話佢臭到死,其實都係一個道理姐~我唔係想係度sell嘢架,我只係 分享姐~
希望大家都有一張令令臉啊~

大宅

原文章由 WiNniE_726 於 08-12-15 19:00 發表

好呀~一定會呀~我試過好用既會再同大家分享架

民房

去年又係又呢個post
之後有人踢爆話有"打手"吹捧呢個brand
而且仲有好多sis用左之後話用完狂爆瘡

好彩我當時忍到手無買...
因為始終都係大陸野...我買唔落手...

別墅

原文章由 copperbobo 於 08-12-16 23:13 發表

係呀,我咁O岩昨日都睇到HKDISCUSS有人講唔係咁好用呀

我朋友買左都係話唔好用!

複式洋房

係咩, 但我覺得非常好用 wor, 好水水 wor (唔講用緊乜產品 la, 費事俾人鬧)... 你自己有冇用過呀, HK DIS嗰班友仔一見有 net fans 讚呢隻牌子都狂攻架啦, 用 d 腦就明佢哋做緊咩啦。
原文章由 marcus_lui 於 08-12-20 17:30 發表

我朋友買左都係話唔好用!

[ 本文章最後由 ckljames 於 08-12-21 01:11 編輯 ]

複式洋房

用番中文啦 ....

原文章由 lilicatcat 於 08-12-15 10:11 發表

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

年年都有呢個post, 又話邊個sales比多d sample
我上年都想試
愈睇愈覺似媒
所以冇買

原文章由 makic 於 08-12-20 17:20 發表
去年又係又呢個post
之後有人踢爆話有"打手"吹捧呢個brand
而且仲有好多sis用左之後話用完狂爆瘡

好彩我當時忍到手無買...
因為始終都係大陸野...我買唔落手... ...

[ 本文章最後由 vet 於 08-12-21 02:09 編輯 ]

大宅

原文章由 vet 於 08-12-21 02:08 發表
年年都有呢個post, 又話邊個sales比多d sample
我上年都想試
愈睇愈覺似媒
所以冇買

你話每次工展都有呢個post~你姐係話我做媒啦~,:;pppp: 我真係無咁得閒同人做媒呀~如果做就做大佢啦 ~佢地咁多產品,又有香港公司地址,又有網址又有電話~點解我唔打埋出黎呀~
講真我只係係度分享我買左隻好嘢(我自己覺得好好用)~我又唔係sales~做咩講到我好似係度同人做媒咁姐仲好似講到係真咁,我覺得你地仲似做媒呀~我只係講我去工展買左好用既嘢~我又無講多餘既,但係你地又話乜嘢貴妃呀~又話人地貴花唔好用~又話人地係大陸嘢,我又想問一問請問你地講個隻貴妃又係邊到出呢??其實未又係大陸~ 咁請問佢地香港有公司嗎? ?如果有人知可唔可以講黎聽下呢? ?但係我就知貴花人地真係有公司地址,又係香港30年啦~人地係國內無得賣架,全部都係外國先有得賣~你地可以去佢地網址睇下架~我唔係話咩~ 講真你地咁樣真係攪到我好唔開心呀~ 請尊重自已啦~唔好係度攪事啦~真心定假意明眼人一睇就知啦~

大宅

原文章由 WiNniE_726 於 08-12-15 19:00 發表

我今日收左工又去睇下~見到佢地有一隻$30元既淨白去班精華,我買左返去試~都幾好喎~好快吸收,又唔lum~
佢地仲送左一包仔sample比我試,裡面有幾種嘢架~有:爽膚水~眼精華~淨白去班~晚霜~仲有一隻叫做悅顏霜,本來我都唔知係咩黎架,原來係可以有修飾作用但又唔會好似粉底咁閉塞毛孔既面霜,成份有靈芝~銀杏~甘草,玉蓉散精華~控油因子~,
我對這個悅顏霜真的很有興趣啊~
而家好似工展有65折~我明天會試用,如用得好我會去買呢set嘢 ,個次支人參水都唔錯呀~我今次買左支大既~裡面仲有支大大既參呀,真係好想食左佢呀~

伯爵府

BK Milk勳章

我上年都比d"媒"tum左去買
以為真係好用
佢地長篇大論話好用, 又話多嘢送
試左, 原來一d都唔好

公展會一完d"媒"立刻失踪哂:;pppp:

民房

我今年係工展會買左雙妹嘜既雪花膏, 幾好用喎, 你哋有無買呀.
仲有花露水, 好鬼香

首頁

尾頁

跳至