網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

一月頭喺呢間買賀年野,過左兩星期才發訊息話準備左順豐單今個星期一二會寄出,然後星期三晚上打電話俾我話順豐寄唔切,要用宅急便,結果又等到星期四晚上問佢,佢才告訴我明天早上送,我想改時間,佢叫我自己打去改,當時已經晚上八點幾,我冇用過宅急便唔知點安排只好等,又等到星期五年三十兩點幾也冇貨到,用fb 訊息 追佢, 佢嫌煩就block 我(其實只幾句問佢仲未收到同話宅急便冇人聽),點知未講完就被佢block左,好似唔想跟進,咁梗係嬲嬲地打去問下,左找右找佢電話,佢態度也不好,我問佢未收到貨係咪都應該搞清楚先,咁佢話已經寄左,係送貨公司責任唔關佢事,有咩就去報警,個下好嬲佢咁不負責任,忍不住未收線爆左一句x街。當晚佢喺fb 開名post 出來話我鬧佢。

佢又唔諗下自己遲出貨,明知個客未收到貨就block人,然後話證明到佢寄左貨就唔係佢責任,有咩去報警,真係好嬲,最錯自己爆左個句俾佢捉住,明明佢錯都有口難言。想息事寧人低聲下氣同佢道歉,佢仲要好寸,唔肯delete 個post。只好喺度呻下。

遲左幾星期我一直冇追你,喺真係要過年緊張d追你,你唔洗咁寸即block人!你唔block我同咁寸話你寄左唔關你事叫我報警,我唔會爆你。又喺fb話我買幾百蚊野都追住鬧,呢句咪又撩交嗌,仲話要其他賣家小心我,我心諗有你呢d先要小心,明知自己遲都冇客氣少少。佢話block我費事我再幫親,唔使你block都唔買你d野,等咁耐仲要咁衰貸都未收已block人。新年咁黑仔。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我喺fb睇到

別墅

回覆樓主:

叫佢delete post 佢唔delete, 而家俾人cap 圖放去第二度,個個都話唔會幫親佢,自己樣衰。

大宅

我喺fb睇到 x 2

首頁

尾頁

跳至