親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想book呢一間,但係唔知方唔方便呢?
有冇shuttle bus去BTS站呢

複式洋房

有無人分享下:mother:

大宅

我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章

walk 15 mins from bts station
Hotel provide shuttle bus to Terminal 21, bts station
The room big, clean. Breakfast ok
The hotel new and staff friendly

And suggest holiday inn sukhumvit, near bts station

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔怕行就得。。。拎實戰利品行返咁酒店都幾係野。。。

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

酒店有篤篤車往返 Terminal 21
對面已經係 Asok 站

wcpcelia    發表於 17-2-1 16:03

複式洋房

其實無諗住狂shopping ,去hea下食下野
因為cx holiday package包呢間酒店好優惠,所以想問下囉。
之前有住過G hotel覺得行好遠又無shuttle , shuttle 好緊要

子爵府

taiwankitty 發表於 17-1-30 00:46
想book呢一間,但係唔知方唔方便呢?
有冇shuttle bus去BTS站呢
係巷內, 行去bts 算近5mins , 房間乾淨企理

伯爵府

taiwankitty 發表於 17-2-1 15:14
其實無諗住狂shopping ,去hea下食下野
因為cx holiday package包呢間酒店好優惠,所以想問 ...
我睇過國泰假期這間真係超平,但我選了另一間因為可以upgrade套房。
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔係怪獸 發表於 17-2-6 13:30
我睇過國泰假期這間真係超平,但我選了另一間因為可以upgrade套房。

選邊間?幾$? 我烦惱中

伯爵府

引用:Quote:唔係怪獸+發表於+17-2-6+13:30+我睇

原帖由 iris0811 於 17-02-09 發表
選邊間?幾$? 我烦惱中
Hotel Grande Center Point Ratchadamri

Package 為起每人$3500,包早餐,住suite

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

首頁

尾頁

跳至