跳至

首頁

尾頁

大宅

今日第二日SICK LEAVE...
上個星期全公司D人都病, 就連我老公都病埋…避無可避既情況之下…最終都病埋…
有左咁耐都未試過咁辛苦…睇醫生勁既藥又唔食得, 係咁咳, 頭痛鼻塞又作嘔, 訓都訓唔到; 因為一訓低就透唔到氣同作嘔…禽晚成晚都係咁嘔…BB都唔舒服, 係咁踢我…
所以各位媽媽真係要做好預防工夫, 千祈唔好病呀!

民房

加油呀, 露媚媽媽~~ 你就訓多D, 飲多D水, 好快好返~~~

子爵府

咁要休息多D喇,希望你快d好返啦~

複式洋房

如果西醫唔掂, 不如試下中醫, 近幾日我鼻敏感, 嚴重鼻塞, 成晚訓唔著, 去睇中醫, 食左一日藥已舒服左好多啦, 加油ar!

別墅

希望你要休息多d 呀..快d 好番, 唔好諗番工住喇~ 始終都係孖b 緊要d~

Born         3.185kg     5 Months  7 kg
1 Month    4.21kg       6 Months 7.87kg  
2 Months  5.24kg       12Months 9.4kg
4 Months  6.93kg       13Months 9.6kg

大宅

I had a cold too... I just come back frm my Chinese doc jar..
in the mean time you drink more water and alot of Vitamin C if it still can't help go see chinese doc la..

別墅

我12月頭果陣都有發燒
焗住一定要食退燒藥
退左燒之後, 咳, 鼻塞, 喉嚨痛左成個星期
剛剛好返無耐~

大宅

多謝各位關心,今日好返好多喇!
我都無睇過西醫,一直都係睇中醫,因為好唔鐘意食西藥呀,食完又散個口又乾!
好想快D好返到時GATHERING唔會傳染大家呀!

首頁

尾頁

跳至