自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

翡翠宮

畀面勳章

原文章由 &lt;i&gt;tszfungkaka&lt;/i&gt; 於 08-12-17 00:10 發表 <br />我唔怕!我條片係100%real!i only want to warn other bk mummy!!!

唔係話你條片假,而係你報得警,就想告得佢入,如果上到庭,條片好可能=控方證據,你將證據周街播,蝕底既係你。

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

如果有人咁對金兔

我一定好好教訓佢
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

子爵府

咁鬼惡架:;pppp: :;pppp:

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 mother904 於 08-12-17 00:05 發表
如果報左警,有可能係court case,樓主你delete條片好喎,俾人話妨礙司法公正就唔抵。

Yes, be careful

大宅

畀面勳章

附近檔的人話看不到(佢地點會用few hours 唔開檔同我去落口供wor況且佢地係o個度日日開檔o甘多years會日日見面), 行人有人看到but they all gone already.

大宅

畀面勳章

ok, i will delete it first

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係離晒譜!!
呢D死八婆惡到咁實得罪人多稱呼人少,鬼唔望遲早俾人打!

水晶宮

原文章由 circle119 於 08-12-16 23:57 發表
依家d人....咁過份

我八九年前响旺角做生意,有次見到有兩個外國遊客想影一檔熟食小販整野食,個小販亞嬸直頭係咁攞住佢手上個菜刀係咁劈個枱又用把菜刀係咁指住嗰兩個外國男女係咁鬧:"你地仲影!我斬死你地架!!!" 遊客未見過想影張相啫...又唔識聽廣東話,駛唔駛咁惡....所以女人街同花園街呢兩度我都唔鐘意行,D人好似食咗火葯咁好無品架!

別墅

好媽媽勳章

花園街嗰D檔位/店鋪(又其是買出入口衫)
不論店員或檔主多數都係好無禮貌架,
問多句都眼ber ber及寸到死,簡直貼錢買難受,所以我巳經好耐好耐未再去.
希望個變態檔主罪有應得,樓主快快平伏心情
當你記得當年往事,你又會如何. 可會輕輕淒然嘆喟,懷念我在你心中照耀過. 當你見到光明星星,請你想起我. 當你見到星河燦爛,求你在心中記住我.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係唔係對住生果檔個檔? 後面有果汁賣?

原文章由 QQBB 於 08-12-17 00:40 發表
問多句都眼ber ber及寸到死,簡直貼錢買難受,所以我巳經好耐好耐未再去.
希望個變態檔主罪有應得,樓主快快平伏心情 ...

水晶宮

原文章由 QQBB 於 08-12-17 00:40 發表
希望個變態檔主罪有應得,樓主快快平伏心情 ...

火車站口嗰間玩具舖都係啦!連我地踎低睇架下面D玩具佢地都話我地阻住佢地做生意呀!有幾次我同個仔去睇玩具,我仔只係拎咗黎睇,間店個大叔已經係咁鬧我仔唔准掂!我仔好委屈自言自語响度講:"我想睇下之嘛"跟住個大叔好惡咁寸我仔:"你睇係用對眼睇嘛!唔可以掂囉!(大概係呢個意思,當然唔係咁好禮貌啦)" 我頂吖!我同我老公企响個仔隔離望實個仔,佢都咁樣照鬧,仲之後死跟我仔尾監視我仔一舉一動,成個癲佬咁!你估你嗰間係LY呀!唔掂得!玩具反嘔城任掂任拎啦!你話唔俾試玩我都覺得合理,我自己做過生意都知會怕D貨俾客玩殘,但連拎上手睇都唔得仲要俾佢係咁抦,佢老板吖!所以之後我禁止我老公同個仔响呢間黑仔店度買野.:;pppp: :;pppp: :;pppp:

大宅

畀面勳章

i forgot, but on my right-hand side if i face prince edward, and outside the shop that are selling jean called " 馬獅kei"

原文章由 wingyee_ma 於 08-12-17 00:44 發表
係唔係對住生果檔個檔? 後面有果汁賣?

禁止訪問

子爵府

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

Mother904 is right. You should delete this topic.

原文章由 mother904 於 08-12-17 00:05 發表
如果報左警,有可能係court case,樓主你delete條片好喎,俾人話妨礙司法公正就唔抵。

大宅

醒目開學勳章

好在佢冇整親你bb, 花園街人多路窄 下次要小心d 家陣d人好惡嫁 警察拉左佢 自己受傷都唔抵呀!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

嘩.甘狼死一巴打落黎.佢都係睇你斯文人先蝦你.呢d人一家要比人教訓下先得.遇著d惡人,日日攪到你開唔到舖為止.得閒淋你紅油,一陣淋下屎!

禁止訪問

大宅

e家d人好恐怖....

首頁
12345...9

尾頁

跳至