自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

好媽媽勳章

個女人好惡架, say sorry都冇用架...真係有d問題架...

原文章由 tszfungkaka 於 08-12-17 14:01 發表
after i say sorry to her, 佢已經好大力禁用佢個身撞返我一下, then i said 我唔小心"high"到你,but 你係有心撞返我gei, 我先至禁做,唔係禁Q我錄jor video, police 黎到佢仲話無打我係我屈佢,我先俾個video 阿sir !!
...

大宅

畀面勳章

我拍佢時佢also有用電話拍我,禁佢咪一樣挑釁我,唔通我又打佢一巴ar?

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

告到佢甩褲
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

畀面勳章

佢仲拉椅出尼坐著等警察拉呢...

exactly what she does!

原文章由 bonnieandy 於 08-12-17 10:47 發表

你都有道理,但是當人地一巴打埋尼的時候,已經不會如此冷靜或是就這樣的走,我相信。

我想就算樓主不是拍低了証據,那些人一樣會如此對待

佢都唔怕你拍佢,佢仲拉椅出尼坐著等警察拉呢...

佢都唔怕,不用為他們想太多什 ...

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

畀面勳章

如果不是拍低了証據,what knows that? remember no one will come out when the police come, video is the only 証據now.....

原文章由 bonnieandy 於 08-12-17 10:47 發表

你都有道理,但是當人地一巴打埋尼的時候,已經不會如此冷靜或是就這樣的走,我相信。

我想就算樓主不是拍低了証據,那些人一樣會如此對待

佢都唔怕你拍佢,佢仲拉椅出尼坐著等警察拉呢...

佢都唔怕,不用為他們想太多什 ...

大宅

畀面勳章

yes yes

原文章由 絕望囡b 於 08-12-17 12:05 發表
請問係咪位短髮既中年女人呀..我成日會o係7蚊起o個檔買衫衫呀..佢成日都會用好惡既眼神對人呀..

子爵府

樓主我都支持妳報警呀...人來人往地方碰撞小不免架啦...人哋say 咗sorry 又比妳撞返啦...咁都仲要打人一巴...咩世界呀!!!

當時d途人有咩反應呀??? 見到個女人帶住bb比人蝦...有無幫手呀???

珍珠宮

好媽媽勳章

點解個個都話撞到佢打人呢?樓主話係拍佢片時打人喎

[ 本文章最後由 Sindy 於 08-12-17 14:19 編輯 ]

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

MK都係少去為妙啦!又多人,之前又有人(高空擲物)

複式洋房

哇...'high'到都咁惡,如果條毛巾跌左落地未即時殺我全家?發花癲﹗

大宅

畀面勳章

有around 20 個途人,立刻靜o西lor, no one help me ar, and they all gone before police arrived.....

原文章由 elkykit 於 08-12-17 14:16 發表
樓主我都支持妳報警呀...人來人往地方碰撞小不免架啦...人哋say 咗sorry 又比妳撞返啦...咁都仲要打人一巴...咩世界呀!!!

當時d途人有咩反應呀??? 見到個女人帶住bb比人蝦...有無幫手呀??? ...

大宅

畀面勳章

我話你禁惡我要影你photo, so other mummy can 小心你呢個人,then 佢有take out her mobile phone 話要影我also, 我話你咪影lor, 我又無錯,佢then 一巴打落o黎la.....

原文章由 Sindy 於 08-12-17 14:17 發表
點解個個都話撞到佢打人呢?樓主話係拍佢片時打人喎

大宅

畀面勳章

my son 當時係bb car Zzzzz, 條巷好黑,我架bb car 行得好慢,"high" 到佢都要禁.....

大宅

好媽媽勳章

係呀, 我上次係整趺左佢一盒毛巾架, 佢差d想殺我全家架, 其忚d人都係冇出聲係樹睇喳...

原文章由 Orangemama 於 08-12-17 14:42 發表
哇...'high'到都咁惡,如果條毛巾跌左落地未即時殺我全家?發花癲﹗

子爵府

原文章由 tszfungkaka 於 08-12-17 14:46 發表
有around 20 個途人,立刻靜o西lor, no one help me ar, and they all gone before police arrived.....

D人咁架...比著我會當係多事咁留低睇吓...如警察問到呀...都可以出吓聲嘛!!! 我諗就係個個都唔出聲先會有D咁惡, 咁打橫行既人呀!!! 簡直係野人呀 咁警察有無叫妳唔好追究呀???

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 tszfungkaka 於 08-12-17 14:51 發表
我話你禁惡我要影你photo, so other mummy can 小心你呢個人,then 佢有take out her mobile phone 話要影我also, 我話你咪影lor, 我又無錯,佢then 一巴打落o黎la.....

...

其實你覺得正常人,佢反應會唔會咁?第日都係小心,你係啱,但蝕底左個始終係你

男爵府

好媽媽勳章

嘩, 一個唔高興就出手打人, 仲有王法既? 唔通依家真係惡就大晒?

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原文章由 LatteLatte2008 於 08-12-17 15:36 發表
嘩, 一個唔高興就出手打人, 仲有王法既? 唔通依家真係惡就大晒?

果間毛巾檔男男女女都唔係好人黎架
淨係呢個topic都已經有幾個人俾佢地鬧過啦
咁加埋其他唔上網呢個網既人
係幾咁多可以想像到啦:;pppp: :;pppp: :;pppp:

大宅

畀面勳章

警察有無叫我唔好追究呀, but i said NO!

原文章由 elkykit 於 08-12-17 15:10 發表

D人咁架...比著我會當係多事咁留低睇吓...如警察問到呀...都可以出吓聲嘛!!! 我諗就係個個都唔出聲先會有D咁惡, 咁打橫行既人呀!!! 簡直係野人呀 咁警察有無叫妳唔好追究呀??? ...

首頁
34567...9

尾頁

跳至