跳至

首頁

尾頁

別墅

1214豬式會社生日會已完滿結束, 我地一家三口當日玩得好開心啊! 當日既節目安排, 時間控制得好好, 好多家庭都滿載而歸!! 多謝晒一直默默付出既一班義工媽媽, 爸爸!! 無您地既付出, 就無一個咁有紀念價值既回憶!!

** 收到既禮物中, 我地好鍾意一對筷子套裝, 超鍾意個張度高既長poster, 再次多謝您地既細心安排, 好有心思!! **

別墅

我都係好多謝一班出心出力的媽咪呀.............我仔仔都玩得好開心............真係估唔到一班業餘搞手可以咁專業.......

多謝晒

複式洋房

我哋一家都覺得好開心, 仲估唔到有咁多禮物, 真係要好多謝一班無私付出既義工們, 希望將來有緣再相聚, 謝謝大家! Thank you so much!

洋房

多謝Pollysiu post呢個message. 我完全同意, 真係好感激各位出心出力嘅義工媽媽, 你哋嘅努力令今次嘅聚會好成功, 亦令我哋每個家庭留低好回憶, 我哋一家三口好enjoy.
希望不久嘅張來再見.
祝各位BB身體健康, 開心成長

大宅

終於見到有人出 post la~~~
我哋仲以為今次搞得唔好 tim...
宜家見到你哋 d 讚賞 comments, 我哋個心都定 d, 有番 d 安慰

今次的豬式會社之我們都是一歲豬B生日會完滿結束! 好開心大家咁支持是次活動!

除咗要多謝一班義工 mama & papa~ 更要多謝所有參與的家庭! 相信大家都一定很開心兼滿載以歸! 若有待慢及不足之處, 敬請原諒!

希望值住呢個 "豬式會社", 一班 mama 可以互相交流, baby 一齊成長, 我哋未來如果再有其他活動, 一定再通知大家, 有緣再見

[ 本文章最後由 red888 於 08-12-17 12:23 編輯 ]

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 #5 red888 的文章

你地真係攪得好好, 好有氣氛呀, thankyou so much!!

男爵府

多謝你地嘅讚賞,亦體諒我地係業餘攪手,有許多不足之處,不過希望大家本著一齊開心不要太計較吧。

不經不覺就一年,呢一年裡比我係bk識到你地一班mami真係是除咗生楠楠之外的另一大大驚喜,本以為我的朋友圈子不會有太大改變,估唔到靠愛女下可以認識到你地

講真身邊做媽媽嘅朋友唔多,當中佗b、生b、湊b的喜與悲、辛與酸他們未必明白,能夠同你地分享可令自己心靈得到一點平衡。多謝你地。

祝各位BB生日快樂,身體健康,永遠都快快樂樂!
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

大宅

多謝各位義工媽媽及爸爸的安排,令大家可以一齊慶祝生日,真係一個好難得的聚會,希望呢個0712的生日聚會可以繼續落去,bb一起成長.

伯爵府

畀面勳章

真的多謝你們各義工呀 1214 PARTY 搞得有聲有色又好玩 禮品又多又豐富 THANK YOU SO MUCH 給我哋 0712 BB 1 個離忘的生日會!!!

別墅

係呀, 我奶奶去完返來, 佢老人家開心到不得了, 不停同我講d games有幾好玩。 返屋企見張度高尺, 嘩不了, 個個 friend 來探佢都要叫人估下邊個係佢個孫 .... 大晒幸福呀~!!!

大宅

真係好多謝各位既多多包涵, 當日實有不足之地方, 我地成班義工幾驚你地唔滿意要退錢我地都唔知點算!

在此, 我想襯機會多謝以下既工作人員:

tissuewong (tissue): 統籌, 收相

princesslee (101): 財務, 文書, 出 post

ganda (猩猩太): 酒店接洽, 整 video

candywong (Candy) : Sponsor cooridinator

szesiu14 (Szesiu) : Banner & 度高尺 designer

芯瑋媽 (ceci) : Sitting Plan 策劃

wai_wai_121 (Winki) & heidichoi (火火) : MC

cwclsh (vivian), virgko (Gogo), kenphy (Phyllis), red888 (Red) : 其他雜項

mrs cow (Candy), littlespicy (Mazie), okwai (Glory), mimi1832 (mimi): 搵sponsor

另外, 仲有一班業餘搞手背後既老公們, 當日當我地都唔知busy物既時候充當Baby Sitter, Well Done!

攪呢個活動, 我地頭頭尾尾都用左5個月時間, 可喜既係我地班義工從未爭論, 實不容易!

希望未來再有機會再攪活動啦, 2歲, 3歲 Birthday Party ... 到時D Babies 走黎走去, 可能要攪戶外活動tim! 大家要多多支持呀!

[ 本文章最後由 ganda 於 08-12-17 21:41 編輯 ]

男爵府

因為呢幾日啱啱係我地BB生日嘅大日子, 所以各有各忙, 未能湊齊人計返D支出, 請各位再等幾天,讓我地安頓好家中事再EMAIL返各支出比大家查看。

[ 本文章最後由 tissuewong 於 08-12-17 22:00 編輯 ]
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

複式洋房

你地好叻,攪得好好,希望再有機會一起眾會。

大宅

Totally agree, it was a great party! Thank you so much!!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我有send相比tissuewong,唔知是否收唔到,張度高尺無我bb個樣,好失望啊 但我都多謝各位義工媽咪,個日氣氛

複式洋房

多謝你地出力搞呢個生日會 ,個個都做得好好 比咗個咁難忘生日party我地,再一次說聲:多謝

男爵府

原文章由 yau.yau 於 08-12-18 02:03 發表
我有send相比tissuewong,唔知是否收唔到,張度高尺無我bb個樣,好失望啊 但我都多謝各位義工媽咪,個日氣氛

請問你係咪當日已同我講過的那位媽咪?

大宅

各位爸爸媽媽,真係好感激您地唔嫌棄,果日仲怕您地會覺得悶同唔好玩,好彩您地都覺得開心,實在太好喇。

衷心感謝當日賞面光臨的每一位。

thank you!~~~~~~~~

大宅

好開心......其實真係好難忘.....多謝晒.....我在bk都學到好多湊仔經.....哈哈......希望我們會有2歲生日會......
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

複式洋房

Thank You All 義工MaMa!!!

首頁

尾頁

跳至