跳至

首頁

尾頁

大宅

e.....哩個提議都good喎~~

原文章由 littlecar 於 08-12-18 15:08 發表
小小三文治...得唔得架???? 我都無呢d經驗....或者叫41+-幫你整曲奇....

男爵府

好媽媽勳章

To anabb:
As you like la. The quantity is not important.

To Vf:
Of course la, please sent your favorite photos to me, too.
Same as last year, I'll make two for you if you don't mind.

To Angel:
It's great, not need to go for work (temp.)......hehe....
So please pm your home address to me if you don't mind.....

Besides, may I ask any good news from the 2nd sister?

原文章由 anaBB 於 08-12-18 14:57 發表
到!

NANA,
係咪2張FOR CALENDAR? TEE要幾多張?

伯爵府

原文章由 littlecar 於 08-12-18 15:08 發表
小小三文治...得唔得架???? 我都無呢d經驗....或者叫41+-幫你整曲奇....

佢哋食完細細件三文治都唔洗食其他嘢囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

佢要放長假教新工人....甘可能真係要3月先就到你地...

原文章由 angelhon 於 08-12-18 15:09 發表
想呀....等佢要幾時?

伯爵府

原文章由 NaNa2005 於 08-12-18 15:10 發表
To anabb:
As you like la. The quantity is not important.

To Vf:
Of course la, please sent your favorite photos to me, too.
Same as last year, I'll make two for you if you don't mind.

To Angel:
It's ...

thx nana ( from 唱k)

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

如果整小小三文治...可以用曲奇模整d得意形狀....

原文章由 angelhon 於 08-12-18 15:10 發表
e.....哩個提議都good喎~~

伯爵府

凱喬媽會唔會已經生咗亞細喇

大宅

返左學果個星期, 我連出街都同晴晴介埋片喇, 都好煩架, 仲會心慌慌, 到宜家2星期喇, 試過2次係公眾場所留底d"到此一遊蹤跡", 幾尷尬 ....唯有勁同人地講唔好意思

原文章由 vf2006 於 08-12-18 15:08 發表

卓晞都仲未戒到片, 佢痾屎雖然無同我哋講, 但我哋見到佢定晒型就知要痾屎, 不過痾尿就唔肯同我哋講, 最多都係痾完話我哋知濕咗 , 希望最遲出年summer戒到啦 ...

翡翠宮

小朋友好為食架 (除左朗朗之外)....一係整 jelly糖...又唔知得唔得呢????

原文章由 vf2006 於 08-12-18 15:11 發表

大宅

我....唔會喇.... ....有琦琦既細佬/細妹, 喬凱既妹妹, 梓悠妹妹夠喇

原文章由 NaNa2005 於 08-12-18 15:10 發表
To anabb:

To Vf:

To Angel:
It's ...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

我都覺得大肚好辛苦....生完又要照顧...諗起都驚呀mouth: mouth: mouth:

原文章由 angelhon 於 08-12-18 15:17 發表
我....唔會喇.... ....有琦琦既細佬/細妹, 喬凱既妹妹, 梓悠妹妹夠喇

大宅

都唔係架....第1日陪晴晴返學, 我咪大開眼介囉, 佢地人仔細細, 茶點食左1.5個咸豬仔size既麵包 (唔係mini size喎), 而且我咪唔洗整咁多囉, 應該12件方包都夠, 整到24件細三文治

原文章由 vf2006 於 08-12-18 15:11 發表

大宅

....我係裁出黎架, 公司好update
我係公司好hea架, 返工舒服過係屋企百陪, 我唔會自己唔撈囉

原文章由 anaBB 於 08-12-18 15:13 發表
多口問句, 你自己唔撈?

大宅

咁有心意....我又冇諗過喎

原文章由 littlecar 於 08-12-18 15:13 發表
如果整小小三文治...可以用曲奇模整d得意形狀....

伯爵府

原文章由 angelhon 於 08-12-18 15:22 發表
都唔係架....第1日陪晴晴返學, 我咪大開眼介囉, 佢地人仔細細, 茶點食左1.5個咸豬仔size既麵包 (唔係mini size喎), 而且我咪唔洗整咁多囉, 應該12件方包都夠, 整到24件細三文治

...

乜佢哋個個都咁多胃口架, 睇唔出添

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

前日都仲未, 佢又冇sms我地, 應該未~~
佢之前講過, 如果亞細仲唔出黎, 排左23號催生

原文章由 vf2006 於 08-12-18 15:14 發表
凱喬媽會唔會已經生咗亞細喇

大宅

有家長認左頭喇.....而且....主要係.....我唔曉囉

原文章由 littlecar 於 08-12-18 15:15 發表
小朋友好為食架 (除左朗朗之外)....一係整 jelly糖...又唔知得唔得呢????

首頁

尾頁

跳至