自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

我講真的, 呢兩個人很令人討厭. 男既賤格, 女既無晒自尊........

請唔好再so 擾我地既正常生活. 你地死番去加拿大隱居啦.

男爵府

好媽媽勳章

我諗就算佢地唔退出, 都唔會有咩發圍架喇, 事關兩位的形象已經蕩然無存

別墅

千祈唔好,甘好睇,比電視劇好睇得多,既滿足倒港人八卦之心,又幫助到報紙雜誌銷量。政府就多謝佢哋轉移下視線。

一定叫佢地做下去。

侯爵府

醒目開學勳章

我一d都唔覺得好睇, 因完全無幫襯過, 只覺得呢d bad sample更加教壞人!!!

原文章由 hellokitty377 於 08-12-18 16:41 發表
千祈唔好,甘好睇,比電視劇好睇得多,既滿足倒港人八卦之心,又幫助到報紙雜誌銷量。政府就多謝佢哋轉移下視線。

一定叫佢地做下去。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係,佢地快D消失,睇見佢2個就憎

水晶宮

Frankly, who care !!!!!!!!!!!!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

阿v 簡直係斷自己米路.

咁x 蠢如果我係佢d 贊助商, 一定cut q 晒佢

原本發聲明時, 雖然有點覺得佢不知所謂, 但我都覺得佢好可憐, 好想祝福佢會過得更好

e+, 唉!!!!! 在我眼中佢都係一個恨嫁的 "中女" 吧!!!!!! 有得嫁, 件垃圾都ok

珍珠宮

叫佢地c返去加拿大喎..不如唔用佢代言既產品米得咯...斷哂米路, 自然就走投啦...

子爵府

原文章由 happypiano 於 08-12-18 16:13 發表
我講真的, 呢兩個人很令人討厭. 男既賤格, 女既無晒自尊........

請唔好再so 擾我地既正常生活. 你地死番去加拿大隱居啦.

Support!

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

侯爵府

醒目開學勳章

一睇個兩份聲明, 已經覺得唔對路的, 因為v那一份似係出自賤亞叔手筆的, 所以都信佢地轉去地下情避一避風頭.

錯, 應該係一個盲既恨嫁中女呀!!!!

原諒佢, 得, 俾我狂come佢100巴啦,到時可以考慮下既!!!

原文章由 Pulmma 於 08-12-18 16:53 發表
阿v 簡直係斷自己米路.

咁x 蠢如果我係佢d 贊助商, 一定cut q 晒佢

原本發聲明時, 雖然有點覺得佢不知所謂, 但我都覺得佢好可憐, 好想祝福佢會過得更好

e+, 唉!!!!! 在我眼中佢都係一個恨嫁的 "中女" 吧!!!!!! 有 ...

[ 本文章最後由 happypiano 於 08-12-18 20:42 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

男人点玩, 女都會原諒, 女又毫無骨氣尊嚴
搞到社會風氣敗壞!
依兩條友行為真系教壞人!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我覺得佢地係金融海嘯唔見左好多錢:;pppp: :;pppp: 依家出黎抓銀 做場大龍鳳比你地睇 到時人氣急升,就豬籠入水

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你哋唔好咁啦,呢度都有大把人係忍緊啲C6出去滾,為仔女又好,為自己又好,每個人都有自己既選擇同埋為自己既選擇而負責,啊V咁揀,佢無要你哋支持,亦無影嚮到你哋呀!

我覺得你哋好無謂囉!

子爵府

原文章由 hi3kitty 於 08-12-18 16:47 發表
係,佢地快D消失,睇見佢2個就憎

我都係咁話 ~~~~

男爵府

唉..睇左咁多日,我個人感覺係...幾唔啱幾唔著係人地兩個之間的感情事...或者經過今次教訓倪生會收心養性懂得珍惜周小姐呢?...有幾傷有幾痛..人地肯忍受,肯俾機會..旁人又何須咬牙切齒.....

大宅

原文章由 honeybear0207 於 08-12-19 06:16 發表
你哋唔好咁啦,呢度都有大把人係忍緊啲C6出去滾,為仔女又好,為自己又好,每個人都有自己既選擇同埋為自己既選擇而負責,啊V咁揀,佢無要你哋支持,亦無影嚮到你哋呀!

我覺得你哋好無謂囉! ...

好認同你的講法,請大家冷靜想想一個與自己廿年的伴侶犯錯後是否真的很輕易就能說再見?我地大部份都係有家室的人,將心比己,係咪伴侶只犯一次錯就永不番身,(雖然我估倪生不之一次,但斷正就只有今次),姑勿論佢地有咩決定,我地也只是局外人,如果佢地唔係圈中人,又何需與大眾交代,請大家放過他們吧!!!!

侯爵府

醒目開學勳章

你地唔覺得佢咁樣係教壞細路嗎? 你想你既仔係咁? 還是想你既女係咁呀??

係佢地兩個人既事, 若唔係因為佢係娛樂圈就唔會日日見報. 我無買報紙的, 我只睇免費報紙, 但係佢日日係咁擺住d 位, 咁我仲有咩新聞可以睇呢? 我想睇嗎? 我想睇就會買8卦雜誌啦. 而家真係俾佢so 擾到我既生活呀!! 我個仔都會睇報紙架...........若佢話, 媽咪, 報紙日日寫呢個亞叔既? 佢好叻架? 佢好威呀!!! 咁我又要花力氣去教佢啦. 雖則我個係仔, 但係都唔想佢去害人個女, 做人積番d陰得根d.

報紙都寫明話係有人自己call 記者啦!!

原文章由 honeybear0207 於 08-12-19 06:16 發表

我覺得你哋好無謂囉! ...

[ 本文章最後由 happypiano 於 08-12-19 08:58 編輯 ]

水晶宮

其實我相信..只不過男女主腳 係名人, 所以d人先咁大反應姐..
一個心愛自己男人既蠢女人, 不論佢幾多歲, 只不過係被愛情暪騙的女人, 大家駛乜理佢地究竟衰唔衰, 蠢唔蠢呢..
反而我係度諗, 如果我係果個蠢女人, 好愛一個男人, 一齊多年, 我會唔會同佢一樣咁揀呢? 到頭來周小姐 只不過係一個愛上一個花心男人既蠢女人...可能俾著自己, 都可能會同佢一樣, 咁多年感情, 唔通仲睇唔化咩,,

首頁

尾頁

跳至